Du er her

Forpagtning af pavillon med cafe midt i Ringsted by

Dato: 07. juli 2021
Senere på året står den kommende pavillon færdig på Torvet, og lige nu udbyder Ringsted Kommune forpagtningen af pavillonen.

Lige nu er der masser af koncerter, forestillinger og god stemning på torvet, hvor Oplev Ringsted arrangerer masser af events til Summer Days. Til julehandlen kan den kommende pavillon på Torvet også være udgangspunkt for kulturarrangementer og lørdagshygge midt i Ringsted by.

Pavillonen vil blandt andet have anretterkøkken, cafélokale på 140 m2, offentlige toiletter og møblement til inden- og udendørs brug. Bygningen kan dermed bidrage til endnu mere liv på Torvet og være del af små og store arrangementer i bymidten. Pavillonen er under opførelse, og der kan inden længe holdes rejsegilde for bygningen.

Borgmester Henrik Hvidesten siger:

”Pavillonen er det sidste element i omdannelsen af Torvet, og vi forventer, at bygningen stå klar i oktober, så en forpagter kan være klar til julehandlen. Jeg glæder mig til at se den færdige pavillon og se den blive brugt til kulturarrangementer, festivaler og hyggelige lørdage på Torvet,” siger Henrik Hvidesten. 

Forpagtning i udbud frem til den 27. august

Forpagtningen af pavillonbygningen med blandt andet retten til at drive café fra bygningen er i udbud frem til den 27. august.

Ringsted Kommunes vision for pavillonen er, at den skal være katalysator for byliv og kulturelle aktiviteter på Torvet. Pavillonen skal endvidere understøtte og være en attraktiv ramme om caféliv og arrangementer, samt bidrage til skabelsen af mere intime og beskyttede byrum gennem sin opdeling af Torvets flade. 

Den kommende forpagter vil blive valgt på baggrund af en vægtet vurdering af tilbudsgivernes beskrivelse af, hvilke aktiviteter og arrangementer der påtænkes gennemført i pavillonen, udvalget af mad og drikke samt åbningstider og bemanding.

Forpagtningen udbydes for en 4-årig periode med mulighed for 2 x 12 måneders forlængelse. Tilbud skal afleveres senest den 27. august 2021, og der er mulighed for at stille skriftlige spørgsmål til udbudsmaterialet frem til den 17. august 2021 kl. 12.00.

Læs mere om udbuddet af forpagtningen af pavillonen på Torvet.

 

Sidst opdateret

07.07.2021