Du er her

Frivillige fejret med gallafest

Dato: 08. oktober 2021
I går blev frivilligheden hyldet, traditionen tro, ved en stemningsfuld aften med rød løber, gallafest og uddeling af syv priser.

Ringsted Kommune ønsker alle prismodtagere stort tillykke og sender samtidig en kæmpe tak til alle frivillige og lokale ildsjæle, som gør en forskel for andre.

Årets handicappris går til …

Glad Fagskole, for at være med til at tegne et billede af de muligheder unge med et handicap har i Ringsted Kommune. Glad Fagskole støtter og udvikler sine elever, og er dermed med til at skabe glæden over at lykkes.

Årets foreningsleder går til …

Brian Larsen, for at sikre at Ringsted IF-herrefodbold lever igennem generationer og danner, uddanner, og skaber mening og fællesskaber for rigtig mange mennesker.

Årets integrationspris går til …

Foreningen for grøn integration (FOGI), fordi de yder en ekstraordinær indsats for at inddrage flygtninge, familiesammenførte og indvandrere i civilsamfundet. FOGI styrker mulighederne for at interagere med samfundet og deltage i samfundsaktiviteter sammen med danskere.

Årets frivilligpris går til …

Jørgen Billing, for at spille en central rolle i foreningen Club Hot Circle og for sin indsats som frivillig igennem mange år. Jørgen har lagt et stort arbejde i at gennemføre et festfyrværkeri af gode gedigne rockkoncerter på Torvet.

Trelleborg Fondens kulturpris går til …

Lumierer, der nu hedder Lumagica, for at levere en fantastisk familieoplevelse op til jul med mange tusinde besøgende. Lumierer involverede foreninger fra byen, som stillede med frivillige, der tjente penge til klubkasserne.

Trelleborg Fondens idrætspris går til …

Jystrup IF, for at være en forening med stor succes og aktiviteter inden for flere forskellige idrætsgrene. Jystrup IF har blandt andet succes med hold til små børn, evner at samle lokalområdet om tennis, og har startet nye aktiviteter op som padel tennis og mountainbike. 

Se alle billederne fra gallaaftenen på Instagram ved at søge på: #ringstedgalla

Sidst opdateret

12.10.2021