Du er her

Gratis workshop for virksomheder: Video med mobilen til markedsføring

Dato: 11. januar 2019
Lær at optage, redigere og publicere videoer med mobilen. Denne workshop er for dig, der med små, skarpe mobilvideoer ønsker at fortælle historier om din virksomhed og produkter.

Video med mobilen er en praktisk workshop, hvor du lærer at optage, redigere og publicere videoproduktioner med mobilen. Du får tips og tricks til at producere "de rigtige" optagelser og de gode klip – og får indblik i genrer og formater, der virker på nettet.

Efter fire intense timer vil du være i stand til at producere simple mobilvideohistorier – optaget, redigeret og publiceret med din mobil.

Workshoppen veksler mellem oplæg, øvelser og feedback

Der indledes med et kort oplæg om mobilvideo, tips og tricks – hvorefter du selv skal producere en kort video. Du får en introduktion til videoredigerings-appen Kinemaster, og herefter er det ’hands-on’.

Workshoppen afsluttes med fælles gennemsyn og feedback – og inspiration til dit videre arbejde med at producere egne videoer.

Praktiske oplysninger

Workshoppen bliver holdt den 31. januar 2019 fra kl. 16.00-20.00. Det er gratis at deltage efter først til mølle princippet. Der er 20 pladser, og tilmelding er nødvendig. Denne workshop er kun for virksomheder i Ringsted Kommune.

Tilmeld dig workshoppen.

Har du spørgsmål, så kontakt Stine Brostrøm fra Ringsted Erhverv på stbr@ringsted.dk.

 

Sidst opdateret

11.01.2019