Du er her

Hjælp os med at gøre det mere attraktivt at cykle

Dato: 22. november 2021
Hvad kan få dig til at vælge cyklen som transportmiddel? Deltag i vores spørgeskemaundersøgelse og fortæl os, hvordan vi kan forbedre forholdene for cyklister i Ringsted Kommune.

Vi ønsker at fremme cyklisme som transportform i kommunen. Det at vælge cyklen skal være et attraktivt tilvalg, da flere cykelture både er godt for vores miljø og vores helbred. Derfor vil vi gerne undersøge mulighederne for at få omdannet endnu flere transportture til cykelture – særligt de korte ture. Du kan hjælpe os i vores arbejde med at forbedre cykleforholdene i kommunen ved at svare på nogle få spørgsmål. 

Vi vil gerne høre, hvordan du oplever cykelforholdene, og hvad du mener, der kan gøre det mere attraktivt at cykle her i kommunen. 

Borgmester Henrik Hvidesten siger: 

”Vi tror på, at vi bedst opnår at flere transportture bliver til cykelture ved at lytte til borgerne og tage imod deres input. Borgernes behov skal være i centrum, når vi sætter ind med indsatser for at styrke den bæredygtige udvikling. Her skal vi samtidig sikre fremkommelighed på en effektiv og sikker måde. Det overordnede mål er jo styrke borgernes muligheder for at nå rejsemål i kommunen, samt rejsemål til og fra kommunen”. 

Udvalgsformand for Klima og Miljøudvalget Torben Lollike siger:

”Det er vigtigt, at vi gør det sunde valg nemt, og at sikkerheden og trygheden på de kommunale veje, stier og cykelstier forbedres løbende. Vi vil for eksempel gerne høre, hvor borgerne føler sig trygge, og hvor vi kan gøre noget for at bidrage til øget tryghed. Derfor håber jeg, at mange borgere vil besvare spørgeskemaundersøgelsen, som man finder på Ringsted Kommunes hjemmeside”.

Få en QR-kode til undersøgelsen, når vi står på Ringsted Station

For at gøre opmærksom på at spørgeskemaundersøgelsen er i gang, vil vi stå på Ringsted Station torsdag den 2. december og tirsdag den 7. december fra kl. 14.30 til kl.18.30. Her vil ingeniør Aysegül Yilmaz fra Vej- og Ejendomscentret i Ringsted Kommune uddele en folder med QR-kode til undersøgelsen. 

Hvis du ikke kommer forbi stationen én af dagene, kan du også finde spørgeskemaet på www.ringsted.dk
 

Sidst opdateret

22.11.2021