Du er her

I uge 46 sættes der fokus på iværksætteri og vækst

Dato: 04. oktober 2018
Der er lagt op til en spændende uge med gratis workshops og foredrag, når Global Entrepreneurship Week (GEW) rammer Ringsted.

Er du iværksætter og/eller har du appetit på mere vækst i din virksomhed? Så har du mulighed for at deltage i en række gratis events om iværksætteri og forretningsudvikling i hele landet. I Ringsted tilbyder Ringsted Erhverv i år 6 events.

Workshop – Video med mobilen til markedsføring

Lær at optage, redigere og publicere videoer med mobilen. Denne workshop er for dig, der med små skarpe mobilvideoer ønsker at fortælle historier om din virksomhed og produkter til sociale medier og web.

Workshop – Opstart med Google Ads

Få eksperthjælp til at starte din første søgekampagne på Google. Med søgekampagner med Google Ads bliver du set af kunderne i det øjeblik, de søger på Google efter de ting, som du tilbyder.

Foredrag med workshop – Dit digitale kropssprog

Få indsigt i din virksomheds digitale kropssprog og få metoder til, hvordan dit website kan fungere som mindst tre ekstra medarbejdere i netop din virksomhed.

Workshop – Lean Startup

Lær hvordan du udvikler din forretningsidé fra tanke til færdigt koncept gennem metoden Lean Startup. Denne workshop er for dig, der har en god idé, som du gerne vil videreudvikle i dialog med potentielle kunder.

Foredrag – Starthjælp med Skattestyrelsen

Bliv guidet godt i gang som iværksætter. Skattestyrelsen står klar til at fortælle dig, hvad du skal være opmærksom på ved start af virksomhed, og til at svare på dine spørgsmål.

Foredrag – Hjemmesidetekster der virker

Bliv klogere på, hvordan du skaber relationer – og ikke mindst salg – med den skrevne kommunikation. Du går hjem med konkrete metoder til at opgradere dine hjemmesidetekster og søgemaskineoptimere dit indhold.

Læs mere og tilmeld dig

Læs mere om de forskellige events og tilmeld dig her: ringsted.nemtilmeld.dk.

Spørgsmål kan rettes til Stine Bjarnov Brostrøm fra Ringsted Erhverv på mail: stbr@ringsted.dk eller telefon 51 43 07 86.

Om Global Entreprenueurship Week Denmark (GEW)

GEW er navnet på en årlig indsats, hvor organisationer og virksomheder samarbejder om at fremme og udvikle iværksætterlysten i Danmark og inspirere etablerede virksomheder til vækst. Det sker gennem arrangementer over hele landet i uge 46.

Læs mere om Global Entrepreneurship Week på www.gew.dk.

Sidst opdateret

04.10.2018