Du er her

I uge 47 er iværksætteri og vækst i centrum i Ringsted

Dato: 23. oktober 2019
Der er lagt op til en spændende program med gratis workshops og foredrag, når Global Entrepreneurship Week (GEW) rammer Ringsted.

Er du iværksætter og/eller har du appetit på mere vækst i din virksomhed? Så har du mulighed for at deltage i en række events om iværksætteri og forretningsudvikling i hele landet i uge 47. I år har Ringsted Erhverv planlagt 5 forskellige events, i anledning af Iværksætterugen, som kan sætte skub i virksomheden. Det er gratis at deltage, men der er pladsbegrænsning til arrangementerne.

Workshop – Kom godt i gang med dit regnskab

På denne workshop får du et godt indblik i de væsentligste ting, du bør vide om din virksomheds regnskab, lær f.eks. at prissætte dine varer eller ydelser rigtigt og få styr på den daglige bogføring og årsregnskabet.

Foredrag – Brug neuromarketing og nå dine kunder

Neuromarketing er kombinationen af hjerneforskning og marketing. På dette foredrag får du viden om, hvordan du bruger neuromarketing på din hjemmeside gennem billeder, tekst og video. Så viser du dine kunder, hvorfor de skal vælge at handle med lige netop din virksomhed.

Infomøde for iværksættere

Få overblik over, hvad livet som iværksætter kræver. Vi gennemgår de væsentligste temaer omkring opstart. Stil spørgsmål til en advokat, revisor og virksomhedskonsulent, og mød en selvstændig, som deler ud sine erfaringer med iværksætteri.

Workshop – Hvad alle bør vide om salg

Salg kan være en god oplevelse både for dig og dine kunder. Gå fra denne workshop med nye salgsværktøjer og en positiv indstilling til dit salgsarbejde, som skaber bedre resultater for din virksomhed.

VideoTour 2019 – Spark røv på de sociale medier

Alle har en facebookprofil, og mange virksomheder bruger også sociale medier. Men sparker du røv? Synlighed kræver indhold, som bliver liked og delt. Brug fire timer med Youtuber Marie Vagn-Hansen, og skab indhold, som brænder igennem.

Find mere information

Læs mere om de forskellige events og tilmeld dig her: www.ringsted.nemtilmeld.dk.

Spørgsmål kan rettes til erhvervskonsulent Ditte Mørck Lichinger Jessen fra Ringsted Erhverv på mail: dij@ringsted.dk.

Om Global Entreprenueurship Week Denmark (GEW)

GEW er navnet på en årlig indsats, hvor organisationer og virksomheder samarbejder om, at fremme og udvikle iværksætterlysten i Danmark, og inspirere etablerede virksomheder til vækst. Det sker gennem arrangementer over hele landet i uge 47.

Læs mere om Global Entrepreneurship Week.

Sidst opdateret

23.10.2019