Du er her

Indvielse af ny-renoverede kunstgræsbaner

Dato: 29. oktober 2021
Torsdag den 28. oktober blev de ny-renoverede kunstgræsbaner ved Ringsted Sport Center indviet med tale, fodboldspillere og pandekager.

Det er flere år siden, at Ringsted Kommune fik sine første kunstgræsbaner. Siden er der blevet slidt mange par fodboldstøvler på banerne, lavet masser af mål og tacklinger og drømt store fodbolddrømme. Men det har naturligvis også slidt på banerne, som nu er blevet renoveret med nyt kunstgræs og ny belysning. 

Det blev fejret torsdag den 28. oktober, hvor Borgmester Henrik Hvidesten og en gruppe veloplagte fodboldspillere indviede de nye baner.

”Idræts- og fritidslivet har stor betydning for rigtig mange mennesker i kommunen – herunder mig selv – og jeg mener, at vi som kommune skal prioritere at støtte op om foreninger og aktive fællesskaber så meget som overhovedet muligt. Den opgave, der løftes i fællesskab i foreninger og i selvorganiserede grupper har stor værdi for vores lokalsamfund – motion, sundhed, samvær, glæde, samarbejde og mange, mange andre ting. Derfor er det også meget vigtigt for os i Byrådet, at rammerne for det gode fritidsliv er attraktive – og det er én af grundende til, at vi nu har sørget for, at kunstgræsbanerne her på sportscentret er blevet renoveret så de fremstår som helt nye,”

sagde borgmesteren blandt andet i sin tale inden fodboldspillerne overtog banerne og viste, at Landsholdet også i fremtiden kan hente top-motiverede spillere til de fremtidige slutrunder. 

Nye klimavenlige baner

De ny-renoverede baner er langt mere end blot en renovering. Banerne er også blevet opgraderet, så de er mere tidssvarende og mere klimavenlige. 

Før var banerne med gummigranulat, nu er de i mere miljøvenlig kork. Belysningen af banerne er gået fra halogenspots, der ikke gav så meget lys, til ny led-belysning, som ikke kun giver ordentligt lys under træning og kampe, men også når klubber kommer højere op i rækkerne og DBU-kravene stiger
 

Sidst opdateret

29.10.2021