Du er her

Iværksætterkursus: Drømmer du om at springe ud som selvstændig?

Dato: 08. februar 2018
For Camilla Holm blev deltagelsen i Ringsted Erhvervs iværksætterkursus det endelige skub mod iværksætterlivet.

Den 1. september åbnede Camilla Holm døren til Sykassen i Søgade, og fik realiseret sin drøm om at starte egen forretning. Inden Camilla Holm tog den endelige beslutning om at blive selvstændig, valgte hun at deltage på Ringsted Erhvervs iværksætterkursus.

”Iværksætterkurset gav mig troen på, at det her er det rigtige for mig. Jeg fik trykprøvet min forretningsidé, og fik værktøjer til at arbejde med dens styrker og svagheder. Sammen med sparringen fra de andre iværksættere, gav det mig modet til at tage springet,” fortæller Camilla Holm, der allerede har udvidet Sykassen med en webshop og en sy-café om torsdagen.

Et godt miks mellem eksperter og netværk

Under iværksætterkurset deltager kursisterne i gruppearbejde, øvelser og workshops, hvor fokus på udfordringerne i egen virksomhed bliver sat i centrum. Mødet og samarbejdet med de andre kursister skaber netværk og potentiale for samarbejde og sparring både under og efter kursets afslutning.
På kurset spiller undervisning dog også en central rolle, og her fik Camilla Holm og de andre deltagere undervisning af eksperter indenfor jura, revision, markedsføring, finansiering og økonomi.

Bag om kurset

Iværksætterkurset er et samarbejde mellem Connect Køge og Ringsted Erhverv, og er for alle, som har eller gerne vil starte virksomhed i Køge eller Ringsted kommune.

Næste iværksætterkursus starter den 26. februar 2018.

Tilmelding på www.ringsted.nemtilmeld.dk.

For flere oplysninger kontakt: Erhvervskonsulent Lisbeth Eichen, tlf.: 40 64 73 40, mail: lei@ringsted.dk.

Fakta

Kurset starter mandag den 26. februar og løber over de 7 efterfølgende mandage fra kl.18:00 til 21:30, men med ferie i uge 14. 

Kurset finder sted hos Connect Køge, Galoche Allé 15, 1. Sal, 4600 Køge.

Pris: 800 kr. der inkluderer forplejning og materialer.

Sidst opdateret

08.02.2018