Du er her

Ivar Sande er ny chef for Vej- og Ejendoms-centret

Dato: 03. februar 2020
Ivar Sande bliver fra 1. marts ny chef for Vej- og Ejendomscentret i Ringsted Kommune. Han kommer fra en stilling som afdelingsleder i Vejdirektoratet.

Det er 57-årige Ivar Sande, der bliver ny chef for Vej- og Ejendomscentret i Ringsted Kommune. Han har mere end 30 års erfaring og har tidligere blandt andet arbejdet som chef i privat og offentligt regi, blandt andet som plan- og byggechef i Varde Kommune. Ivar Sande kommer fra en stilling som afdelingschef i Vejdirektoratet.

Chefstolen i Vej- og Ejendomscentret blev ledig, da Vibeke Vedel i januar fik nyt job tættere på sin bopæl.

Blandt de større projekter, som Ivar Sande og Vej- og Ejendomscentret skal stå i spidsen for, er den fortsatte byggemodning af et af Sjællands store nye erhvervsområder, Business Park Ringsted, anlæggelsen af en helt ny daginstitution og gennemførelsen af ESCO-projektet, hvor Vej- og Ejendomscentret står for at energirenovere kommunens bygninger.

Mette Jeppesen, direktør for de tekniske områder i Ringsted Kommune, siger:

”Jeg glæder mig til at byde velkommen til Ivar Sande som ny chef for Vej- og Ejendomscentret. Han har både som rådgiver, projektansvarlig og leder et indgående kendskab til de faglige områder, som centret dækker. Samtidig har han solid erfaring som leder fra store virksomheder både i privat og offentligt regi. Gennem ansættelsesprocessen har han vist sig som den bedste kandidat til både at stå i spidsen for centrets knap 100 medarbejdere og være med til at sikre, at Ringsted Kommunes bygge- og anlægsprojekter kommer helt i mål,” siger Mette Jeppesen, direktør for de tekniske områder.

Ivar Sande siger:

”Først og fremmest ser jeg frem til at møde kommende kolleger, medarbejdere og borgere i Ringsted Kommune. Og så ser jeg frem til at være med i de spændende projekter, som Vej- og Ejendomscentret er og skal i gang med. Der er både store og fagligt interessant bygge- og anlægsprojekter, og så skal vi fortsat arbejde på at digitalisere og effektivisere vores arbejdsgange,” siger Ivar Sander.  

Privat har Ivar Sande fire børn og bor i Søborg.

Sidst opdateret

03.02.2020