Du er her

Job- og uddannelsesmesse torsdag den 21. marts 2019

Dato: 14. november 2018
Mere end 50 virksomheder er med på Job- og uddannelsesmessen den 21. marts 2019 i jagten på nye medarbejdere.

Flere og flere virksomheder står for tiden med den udfordring at skulle finde medarbejdere med de rette kvalifikationer. Med Job- og uddannelsesmessen og det efterfølgende samarbejde mellem virksomhederne og virksomhedskonsulenterne i Ringsted Kommune, vil kommunen medvirke til at gøre det lettere for både arbejdstagere og arbejdsgivere at finde hinanden.

Med sidste års succes i erindring afholder Arbejdsmarkedscentret i samarbejde med virksomhederne i Ringsted og opland en Job- og uddannelsesmesse.

Går du for eksempel med overvejelser om opkvalificering eller start på et uddannelsesforløb, vil der på Job- og uddannelsesmessen være rig lejlighed til at få informationer om relevante kurser og uddannelsesmuligheder.

”Mere end 50 virksomheder er med på messen for at finde nye medarbejdere. Og så er det vores håb, at mange ledige borgere, har lyst til at være med og på den måde markedsføre deres arbejdskraft. Sidste år var messen velbesøgt og vores ønske til 2019 er at endnu flere ledige kan blive matchet med en virksomhed på jagt efter arbejdskraft,” siger Michael Merle fra Ringsted Kommune.

Job- og uddannelsesmesse Ringsted 2019

Adresse: Ringsted Kongrescenter, Nørretorv 55, 4100 Ringsted
Dato og tid:    Torsdag den 21. marts 2019, kl. 09.30 – 11.30
Tilmelding:    På mail for virksomheder:  jobcenterjob@ringsted.dk

Læs mere om job- og uddannelsesmessen.

Sidst opdateret

14.11.2018