Du er her

Job- og uddannelsesmesse udsættes til efteråret

Dato: 17. april 2020
På baggrund af regeringens beslutning om at forhindre smittespredning af Coronavirus frem til 10. maj udsættes Ringsted Job- og uddannelsesmesse den 7. maj til efteråret 2020.

Ringsted job- og uddannelsesmesse den 7. maj i år udsættes på baggrund af regeringens tiltag om forhindring af smittespredning af Coronavirus gældende indtil 10 maj. En nærmere dato for afholdelsen af Job- og uddannelsesmessen i efteråret 2020 vil blive annonceret senere.

”Det er en særlig tid for os alle, især her under den gradvise genåbning, hvor vi i fællesskab skal være forsigtige og passe på hinanden – på afstand. Mange virksomheder og uddannelsesinstitutioner skal i denne situation tænke anderledes, nye måder at drive deres forretninger og uddannelsesinstitutioner. I Ringsted ArbejdsMarkedsCenter er de første til at anderkende de nye udfordringer, da vi er i en lignende situation. Vi vil derfor tage en løbende dialog med de deltagende virksomheder og uddannelsesinstitutioner for at finde frem til en ny fælles dato for afholdelse af messen i efteråret 2020”, siger arbejdsmarkedschef i Ringsted Kommune, Susanne Frydenlund.

Sidst opdateret

17.04.2020