Du er her

John Andersen Lagoni er ny leder på Plejecenter Solbakken

Dato: 14. november 2018
Plejecenter Solbakken har per 1. november fået ny leder. Det er John Andersen Lagoni, der kommer fra en stilling som afdelingsleder i Møllehuset i Københavns Kommune.

John Andersen Lagoni er per 1. november 2018 tiltrådt stillingen som leder af Plejecenter Solbakken i Ringsted Kommune. Han kommer fra en stilling som afdelingsleder i Møllehuset i Københavns Kommune. Han har tidligere været direktør for Danske Seniorer og har mange års erfaring inden for ældreområdet. 

”Det var et enigt ansættelsesudvalg, der valgte at pege på John Andersen Lagoni som ny leder, og jeg glæder mig til at begynde samarbejdet med ham. John Andersen Lagoni har stor erfaring inden for ældreområdet, og jeg er sikker på, at vi med ham får en kompetent leder til Plejecenter Solbakken,” siger Alice Morsbøl, centerchef i Social- og sundhedscenteret i Ringsted Kommune.

John Andersen Lagoni har allerede haft første arbejdsdag på Plejecenter Solbakken.

”Jeg glæder mig til at komme rigtigt i gang med hverdagen på Plejecenter Solbakken. Jeg har allerede mødt mange engagerede medarbejdere, og jeg ser frem til at være med til at skabe de bedste rammer for plejecentrets beboere sammen med et kompetent ledelsesteam og de dygtige medarbejdere,” siger John Andersen Lagoni.

Sidst opdateret

14.11.2018