Du er her

Juleteater for børn

Dato: 27. november 2018
Der er juleteater for både de små børn og for hele familien, når der er forestilling i Ringsted Kongrescenter lørdag den 8. december og den 14. december på Ringsted Bibliotek.

Julebanden kommer på besøg i RIngsted Kongrescenter med masser af drilleri og trylleri - alt med et juleglimt i øjet. Der er højt julehumør, når spillenissen Oktavia synger sine egne sange og de gode gamle julesange. Julemanden kommer forbi og hilser og danser med os alle. Forestilligen er for hele familien, og foregår lørdag den 8. december kl. 14.30-16.00. Den er gratis, men du skal bestille billetter.

Bestil billetter til juleshowet 8. december.

Juleteater for de helt små

Ringsted Bibliotek arrangerer fredag den 14. december juleteater for de 2-6-årige.

I en julehule ude i granskoven bor nisserne Pjanke og Pjok. De er bedste venner og elsker at give hinanden julegaver. Men i år vil de også lave den flotteste og sejeste julegave til julemanden, så han kan blive rigtig glad til jul! Hvad mon julemanden ønsker sig allermest? Og hvordan skal nisserne få lavet en gave til ham?

Der er julehygge for de helt små på Ringsted Bibliotek, når Louise Schouws teater kommer forbi og opfører juleforestillingen ”Julemandens gave”.

Læs mere og køb billetter på bibliotekets hjemmeside.

Se alle kulturaktiviter hos Visit Ringsted.

Sidst opdateret

27.11.2018