Du er her

Kom med på hyggelig skovtur i vinterferien

Dato: 31. januar 2020
Vær med til en hyggelig skovtur for børnefamilier og andre interesserede. Her kan du opleve træfældning, være med til at bygge et fuglehus, lave fuglemad samt varme drikke og pandekager på bålet.

Der er skovtur for børnefamilier i vinterferien, og her kan du være med til en række sjove friluftsaktiviteter. Det vil blive demonstreret, hvordan man fælder et træ. Natur og Ungdom i Ringsted vil bagefter hjælpe børnene med at lave ”foderpinde” ud af træet, lave fuglefoder til pindene og måske lære et par småfugle at kende.

Derudover vil det være muligt for store – eller mindre børn med forældre – at bygge et fuglehus eller insekthotel sammen med Ringsted Kommunes Grønne Guide.

Sammen med Natur og Ungdom bliver der lavet bål, så vi kan holde varmen, og der vil være varm saft, kaffe, te og pandekager. Det hele er gratis.

Arrangementet er onsdag den 12. februar kl. 10.00 – 13.00, og det foregår ved shelterpladsen i Vrangeskov. Det er parkering på parkeringspladsen nord for Haraldstedvej. P-pladsen ligger på højre side i Vrangskov, hvis man kører mod Haraldsted, og der vil være sat P-skilte op.

 

Sidst opdateret

31.01.2020