Du er her

Kommuneplan 2021 er i høring

Dato: 09. juli 2021
Ringsted Byråd har 22. juni 2021 vedtaget at sende forslag til Kommuneplan 2021 og tilhørende miljøvurdering i 12 ugers offentlig høring.

Ringsted Byråd har 22. juni 2021 vedtaget at sende forslag til Kommuneplan 2021 og tilhørende miljøvurdering i 12 ugers offentlig høring. Høringen slutter den 1. oktober.

Byrådet vedtager hvert fjerde år en kommuneplan. I kommuneplanen omsættes den politiske dagsorden til retningslinjer for, hvordan kommunen vil udvikle sig fysisk de næste 12 år. Det vil sige, hvordan vi vil arbejde med de udfordringer, som vi står overfor, hvad vil opnå, og hvor der kan ske udvikling.

I den fremtidige udvikling af Ringsted Kommune vil FN’s verdensmål være centrale. FN’s verdensmål bruges som inspiration til at hæve ambitionsniveauet for en lokal og global bæredygtig udvikling. I forslag til Kommuneplan 2021 har Ringsted Kommune arbejdet med udvalgte verdensmål i vores aktuelle udfordringer og målsætninger, så vores indsats lokalt også gavner globalt.

I høringsmaterialet indgår også en turguide, så du på egen hånd kan besøge og danne dig et indtryk af de steder, hvor der, hvis planen bliver vedtaget, kan planlægges for enten flere boliger eller helt nye boligområder.

Pixi-udgaven og turguiden kan også hentes i et printet eksemplar i Teknik- og Miljøcenter, Rønnedevej 9, Ringsted Bibliotek, Ringsted Kulturhus, Ringsted Svømmehal eller i Ringsted Kongrescenter.

Læs hele høringsmaterialet for Kommuneplan 2021.

Sidst opdateret

09.07.2021