Du er her

Kunstkonkurrence for børn og unge

Dato: 11. september 2017
Ringsted Bibliotek holder kunstkonkurrence for børn og unge op til 25 år. Deadline for indlevering af værker er den 9. oktober.

Igen i år bliver der i efteråret afholdt en kunstkonkurrence for alle børn og unge i Ringsted. Årets tema er Det grænseløse.

Deltagerne skal være i alderen 0-25 år, så juryen håber, at mange unge vil deltage. Der er frie rammer for kunstværkerne, men det grænseløse skal være et bærende element i værkerne.

Alle kunstformer er velkomne fx foto, video, malerier, installationer, skulpturer - det er kun fantasien der sætter grænser.

”Med kunstkonkurrencen håber vi, at byens børn og unge med kunsten og fantasien som afsæt, vil tune ind på alle de fænomener, steder og situationer, hvor det grænseløse kan være et tema”, fortæller Rikke Bernt fra Ringsted Bibliotek, der er blandt arrangørerne af kunstkonkurrencen.

Fire aldersgrupper

Kunstkonkurrencen er for børn og unge fra 0-25 år. Alle privatpersoner, foreninger, skoleklasser og institutioner kan deltage.  Ved bedømmelsen opdeles værkerne i følgende 4 aldersgrupper:

  • 0-6 år
  • 7-12 år
  • 13-18 år
  • 19-25 år

Læs mere hos Ringsted Bibliotek.

Sidst opdateret

11.09.2017