Du er her

Lån en elcykel af Ringsted Kommune

Dato: 23. februar 2021
Overvejer du, om en elcykel kan hjælpe dit transportbehov i hverdagen, kan du nu prøve det af. Ringsted Kommune åbner igen for lån af elcykel i 14 dage. Du kan nu booke i månederne marts-maj.

Da Ringsted Kommune åbnede for udlån af elcykler i slutningen af sidste år, blev reservationerne hurtigt taget. Derfor har de fire elcykler faktisk været udlånt til og med udgangen af februar. Nu kan du igen låne en af de fire elcykler i 14 dage, så du kan prøve, om en elcykel kunne være noget for jer.

Du kan booke cyklerne i en 14 dages perioden fra marts til og med maj måned.  Ringsted Kommune har fire elcykler, som du kan låne.

Formålet med at udlåne elcykler er, at vi gerne vil gøre trafikken i kommunen grønnere ved at få flere borgere i kommunen til at vælge cyklen i stedet for at tage bilen.

Elcyklerne kan desuden bruges som et værktøj til at få flere borgere til at cykle i fællesskab med andre samt opnå tryghed i at cykle.

Booking af elcykel

Det er gratis at låne en elcykel af os. Dog skal du lægge et depositum på 500 kr., som betales hos cykelhandleren, hvor du henter cyklen.

Læs mere og book en elcykel.

 

Sidst opdateret

23.02.2021