Du er her

Lægehuset Dagmar flytter ind i Ringsted Sundhedshus

Dato: 23. september 2019
Når det nye Ringsted Sundhedshus åbner dørene i 2020, flytter Lægehuset Dagmar med til de spritnye lokaler.

Når Ringsted Sundhedshus åbner næste år vil det samle en række sundhedstilbud i det nære sundhedsvæsen under ét tag.  Ringsted Sundhedshus kommer nu også til at huse den alment praktiserende lægeklinik, Lægehuset Dagmar.

Fra begyndelsen af arbejdet med Ringsted Sundhedshus har det været et stort ønske for Ringsted Kommune, at en privat lægepraksis ville flytte deres klinik til de nye og moderne lokaler.

Borgmester Henrik Hvidesten siger:

”Med Ringsted Sundhedshus samler vi flere tilbud til borgerne i Ringsted Kommune under ét tag. Jeg er derfor rigtig glad for, at vi nu også har lavet en aftale med Lægehuset Dagmar, der næste år kan åbne deres klinik i sundhedshuset. Jeg er sikker på, at placeringen af flere sundhedstilbud på samme adresse vil betyde et bedre og mere nært sundhedstilbud for Ringsteds borgere. Samtidig vil det give muligheder for nye samarbejder i det nære sundhedsvæsen, og jeg håber, at Ringsted Sundhedshus fremover kan udvide med endnu flere sundhedstilbud under samme tag,” siger han.

Ringsted Sundhedshus bliver en udbygning af Knud Lavard Centret og forventes at stå klar primo 2020, mens Lægehuset Dagmar slår dørene op til deres nye klinik omkring maj 2020. Lægehuset Dagmar har været en del af processen med udbygning af sundhedshuset fra den spæde begyndelse. Det betyder, at den nye klinik og lokalerne opfylder lægehusets ønsker om mere plads til blandt andet uddannelseslæger og praksispersonale:

” Vi glæder os til at tage imod vores patienter i nye lyse og handicapvenlige lokaler. Det har været et stort ønske fra vores patienter med bedre adgangsforhold. Endvidere håber vi, at vores patienter vil benytte kommunens sundhedstilbud mere, nu hvor lægehuset er i samme hus som kommunens træningsfaciliteter. Ringsted kommune tilbyder masser af relevante sundhedstilbud, som mange af vores patienter vil kunne have glæde af,” udtaler  de praktiserende læger Rasmus Pagh Vitting, Karen Canderlaria, Tasja Kraft og Eva Schandorf fra Lægehuset Dagmar.

Ud over lægeklinik vil det nye sundhedshus komme til at huse følgende funktioner:

  • Bandagist (Ortopædklinik)
  • Forebyggende sundhedsindsatser
  • Genoptræning og træning
  • Inkontinensklinik
  • Lægevagt
  • Sygeplejeklinik

Læs mere om Ringsted Sundhedshus.

Sidst opdateret

23.09.2019