Du er her

Lederlounge – Tema ”Få det bedste frem i folk”

Dato: 10. december 2019
Få indsigt i en ledelsesfilosofi, som får det bedste frem i folk, når Ringsted Erhvervsforum inviterer til Lederlounge med Erik B. Jørgensen.

Få indsigt i en ledelsesfilosofi, som får det bedste frem i folk og skaber medarbejdere, der er villige til at dø for deres leder, når Ringsted Erhvervsforum inviterer til Lederlounge med Erik B. Jørgensen.

  • Onsdag den 29. januar kl. 08.00-10.00
  • i kantinen hos Plastmo A/S
  • Odinsvej 9-11, 4100 Ringsted (indkørsel fra Odinsvej ved Plastfabrikken, Odinsvej 12)

Den danske eventyrer, Erik B. Jørgensen, har gjort militærkarriere i mere end et årti, herunder længst tid i Jægerkorpset og Sirius Patruljen. Erik B. Jørgensen er bl.a. kendt fra ”Korpset” på TV2, hvor han og tre andre tidligere Jægersoldater, testede 30 mænd om de var gjort af det rette stof.

Under titlen ”Få det bedste frem i andre” fortæller Erik B. Jørgensen om, hvordan ledelse kort og godt handler om, at trække det bedst frem i andre mennesker. God ledelse handler om at inddrage, når der er tid, og skære igennem, når der er behov for det.

Ledelse er sjældent et en-mands-projekt, men et samarbejde hvor alle er inddraget og bidrager.

Deltag i Ringsted Erhvervsforums Lederlounge og bliv klog på hvordan man får medarbejdere der vil ”gå i døden” for deres gode leder. For den leder, der formår at lytte, at tildele andre ansvar og udnytte sine medarbejderes kompetencer og færdigheder til fulde.

Tilmelding på www.ringsted.nemtilmeld.dk

For flere oplysninger kontakt Erhvervskonsulent, Ditte Mørck Lichinger Jessen på tlf. 41 77 02 75 eller mail: dij@ringsted.dk.

Om Lederlounge

Lederlounge er et tilbud fra Ringsted Erhvervsforum, som består af en kort faglig opdatering fra morgenstunden i selskab med andre lokale erhvervsdrivende.

Arrangementet er kun for medlemmer af Ringsted Erhvervsforum.

Sidst opdateret

10.12.2019