Du er her

Lørdag markeres åbningen af Nørregade

Dato: 02. juli 2019
Lørdag den 6. juli markeres åbningen af Nørregade med et hyggeligt arrangement for alle aldre.

I sidste uge åbnede Nørregade for gennemkørende trafik. Hermed står vi over for åbning og ibrugtagning af Nørregade; den tredje og sidste del af i alt tre delopgaver af ”Det Samlende Torv”.

”Arbejdet på Nørregade afslutter projektet med det Samlende Torv i Ringsted bymidte. Nørregade og Torvet er gode eksempler på, hvordan Ringsted Forsyning arbejder med regnvand. På Nørregade og Torvet har regnvand en rekreativ funktion, mens vi sender regnvandet tilbage til den naturlige cyklus, når det udledes i Ringsted Å. Samtidig opbevares regnvandet ved store mængder nedbør i kanaler og bassiner blandet andet på Torvet og i Klosterlunden, så det ikke overbelaster vores kloakker eller skaber oversvømmelser,” fortæller Janne Hansen, direktør i Ringsted Forsyning.

Ringsted Forsyning fejrer det med et særligt åbningsarrangement.

Arrangementet, der både er fejring af Nørregadeprojektets åbning og startskuddet på Sommer Jazz i Ringsted, byder på aktiviteter og underholdning for alle.

Åbningsprogrammet lørdag d. 6. juli

Om formiddagen står den på underholdning og vandsjov for børn og barnlige sjæle. Her kan du se vandshow ved bowlerne på Torvet og du kan kælke på vandrutsjebane i Klosterlunden.

Om eftermiddagen skrues der op for musikken med hyggelig jazz og fadøl på Markedspladsen.

Her er det After Beat der åbner ballet. Deres beat byder på swingmusik med tempo og drive krydret med nyere populærnumre. Senere overtager Nola Tribute scenen med Jazz musik inspireret af New Orleans.

Hele dagen kan du komme forbi Ringsted Forsynings telt på Markedspladsen, hvor du kan få en snak om Nørregade projektet og høre mere om det arbejde vi laver, når vi graver i og separatkloakerer byen.

Børneprogram

  • 10.00 – 10:20: Børneshow med bordtennisbolde i bowlerne på Torvet
  • 10:20 – 12:00: Kælk på vandrutsjebane i Klosterlunden
  • 10:50 – 11:00 Åbningstale med Sadik Topcu, formand for Ringsted Forsyning & Byrådsmedlem i Ringsted kommune

Jazz program

  • 11.00 – 14:00  Sommer jazz med After Beat
  • 14:30 – 16:30: Jazz musik med Nola Tribute
  • Kl. 16:45 ’Åbningen af Nørregade’ og ’Sommer Jazz arrangementet’ slutter

Sidst opdateret

02.07.2019