Du er her

Louise Johnsen er ny leder af Klostermarkens Børnehus

Dato: 05. marts 2021
Louise Johnsen, der i dag er souschef i Børnehuset Bastionen, er den nye leder af Klostermarkens Børnehus og tiltræder den 12. april 2021.

Et enigt ansættelsesudvalg pegede på Louise, som ny leder af Klostermarkens Børnehus. Louise tager en årelang erfaring med sig fra Bastionen, hvor hun har været pædagog siden 2009 og senest har Louise været souschef i Bastionen.

Louise har en stor pædagogisk indsigt i 0-6 årige børns udvikling, ligesom hun har erfaring med implementering af de styrkede læreplaner. Louise har desuden bred viden om kommunens tiltag og indsatser på børneområdet og meget andet som hun tager med sig til Klostermarkens Børnehus. Desuden er Louise er i gang med diplom i ledelse.

Louise ser frem til ledergerningen i Klostermarkens Børnehus:

”Min vision for Klostermarkens Børnehus er, at det skal være et hus hvor både børn, personale og forældre trives. Det skal være et højkvalitets dagtilbud, hvor de styrkede læreplaner kan mærkes i huset hele dagen. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for en daginstitution, som har børnene i centrum og som praktiserer en hverdag fyldt med nærvær, glæde og gode sociale relationer. Det er en opgave jeg ser frem til at løfte sammen med både medarbejdere og forældre”.

Børnecenterchef Sune Thor Olsen glæder sig på Klostermarkens vegne til Louise starter som leder til april. Sune Thor Olsen siger:

”Vi har fundet en rigtig god leder i Louise. Hun kommer med en faglig stærk profil og med hendes lange og brede erfaring fra Bastionen, er Louise den helt rette til at stå i spidsen for de mange spændende opgaver, der venter i Klostermarkens Børnehus. Jeg ser frem til at byde Louise velkommen som dagtilbudsleder her i Ringsted og jeg ser frem til samarbejdet”.

Louise er 35 år og privat bor Louise i Vigersted sammen med sin mand og tre børn

Sidst opdateret

05.03.2021