Du er her

Martin Falkenberg Kofoed er ny leder på Byskovskolen

Dato: 05. december 2017
Efter at have været konstitueret leder siden i sommer er Martin Falkenberg Kofoed ansat som ny leder af Byskovskolen. Han kommer fra en stilling som viceskoleleder på Dagmarskolen.

Martin Falkenberg Kofoed er ansat som Byskovskolens nye skoleleder. Det er et enigt ansættelsesudvalg, der efter to samtalerunder peger på Martin som den helt rigtige leder til stillingen.

”Martin har i ansættelsesforløbet haft stærke visioner for Byskovskolen, og han har haft særdeles gode bud på, hvordan alle på og omkring skolen kan arbejde sammen om at skabe den bedst mulige læring og trivsel for alle elever. Det er en stor opgave, som Martin har fået, men jeg er også sikker på, at han er det helt rigtige valg til at løfte den,” siger Jesper Ulrich, skolecenterchef.

Martin Falkenberg Kofoed kommer fra en stilling som viceskoleleder på Dagmarskolen. Siden juni har han været konstitueret skoleleder på Byskovskolen, og han glæder sig til fortsat at have sin gang på Byskovskolen.

”Jeg glæder mig til – som skoleleder - at stå i spidsen for den fortsatte udvikling af Byskovskolen i årene fremover. Byskovskolen er en organisation med et stort potentiale og et solidt fundament at bygge fremtidig udvikling på. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med et kompetent ledelsesteam, en dygtig personalegruppe og energiske forældre om elevernes læring og trivsel,” siger Martin Falkenberg Kofoed, der er begyndt i ansættelsen som skoleleder på Byskovskolen.

Sidst opdateret

05.12.2017