Du er her

Mikropulje til kunstprojekter i Ringsted Kommune

Dato: 16. marts 2021
Billedkunstrådet i Ringsted Kommune opretter en mikropulje på 40.000 kr., som kunstnere med relation til Ringsted Kommune kan søge.

Billedkunstrådet færdigbehandlede den 22. februar retningslinjerne for mikropuljen til kunstprojekter i Ringsted Kommune.

Formålet med puljen er at fremme produktionen af kunst, der forholder sig bevidst til kontekst, sine materialer eller medie i Ringsted Kommune. Arbejdet med kunsten ses gerne at ske i samarbejde med andre lokale partnere.

Puljen henvender sig til kunstnere eller kuratorer med tilknytning til Ringsted Kommune, der kan dokumentere udstillingserfaring eller anden dokumenteret erfaring.

Morten Kamper Jacobsen, formand for Billedkunstrådet, siger:

”Billedkunstrådet har arbejdet hurtigt for at få retningslinjerne for den tidligere annoncerede mikropulje færdig. Vi har et ønske om at der kan gennemføres mindre og hurtige kunstprojekter i Ringsted Kommune igennem året til glæde for borgerne og til gavn for de lokale kunstnere.”

Der er afsat 40.000 kr. til mikropuljen pr. år, og ansøgningsfristerne er den 6. januar og den 6. juni. Det betyder, at første ansøgningsfrist er den 6. juni 2021

Læse mere om retningslinjer for mikropuljen og Billedkunstrådet på kommunens hjemmeside www.ringsted.dk/puljemidler.

Sidst opdateret

16.03.2021