Du er her

Mindre vaccinationscenter er åbnet i Ringsted

Dato: 09. marts 2021
Torsdag formiddag den 11. marts er et mindre vaccinationssted åbnet i Ringsted. Vaccinationsstedet er i første omgang målrettet målgruppe 2 og 3 i Sundhedsstyrelsens vaccinationsplan.

I uge 10 har Region Sjælland åbnet yderligere 11 vaccinationscentre fordelt i regionen. Torsdag formiddag åbnede derfor et ekstra vaccinationssted i Ringsted Kommune.

De nye, mindre vaccinationssteder er målrettet de særligt sårbare borgere, der kan have svært ved selv at transportere sig til Region Sjællands seks større vaccinationssteder. Vaccinationsstedet, der åbner nu i Ringsted, er tilpasset de mennesker, Sundhedsstyrelsen definerer som gruppe 2 og 3, det vil sige borgere over 65 år med pleje og hjælp i hjemmet samt borgere over 85 år.

Borgmester Henrik Hvidesten siger:

”Jeg glæder mig selvfølgelig over, at Region Sjælland nu kan åbne et vaccinationscenter i Ringsted Kommune for de særligt sårbare målgrupper. Det betyder nemlig, at vi nu er kommet endnu et skridt videre i kampen mod Covid-19,” siger Henrik Hvidesten og fortsætter:

”Vaccinationsstedet i Ringsted er i første omgang målrettet borgere over 65 år, der får både praktisk hjælp og personlig pleje, og borgere over 85 år. Jeg ser frem til, at vi på nationalt plan får adgang til endnu flere vacciner, så vaccinationsstedet på Tværalle kan tilbyde vaccination til endnu flere Ringsted-borgere.” 

Vaccinationsstedet i Ringsted ligger i Anlægspavillonen, Tværalle 5. På samme adresse er der også testcenter, der fortsætter uforandret.

Borgere skal ikke møde op på vaccinationsstedet uden at have fået en invitation i e-boks eller ved fysisk post og uden at have bestilt tid til vaccination.

Læs mere om Region Sjællands vaccinationsplan og vaccinationscentre på www.regionsjaelland.dk/vaccine.

Sidst opdateret

11.03.2021