Du er her

Nu cykler vi på arbejde

Dato: 28. marts 2019
Danmarks største motionskampagne, VI CYKLER PÅ ARBEJDE, ruller igen i hele maj måned. Fra Ringsteds virksomheder deltog der sidste år 200 cyklister, og der blev cyklet knap 23.000 km.

Du kan være med på citybike, havelåge, elcykel eller mountainbike - alle cykler er velkomne i VI CYKLER TIL ARBEJDE-dysten om flest cykeldage og attraktive præmier både i den landsdækkende og lokale konkurrence.

Som et startskud vil byrådspolitikere lørdag den 13. april kl. 9–12 uddele morgenkaffe og –brød på Torvet i Ringsted. Du vil også kunne se og prøve forskellige cykler, bl.a. kommer Aahøj Cykler med forskellige cykler, du kan møde en liggecykelentusiast, og du kan prøve en foldecykel fra Dansk Cyklist Forbund.

Sådan gør du for at være med i VI CYKLER PÅ ARBEJDE

Du samler et hold på 4-16 kollegaer og tilmelder jer på www.vcta.dk.

Skulle du have en drøm om at blive kaptajn for dit helt eget cykelhold og få mulighed for at vinde attraktive kaptajnspræmier, så har du chancen nu.

Når jeres hold er tilmeldt, skal I cykle til arbejde (eller til toget eller bussen) så mange dage som muligt i maj måned og registrere alle cykeldage på nettet. Jo flere dage der cykles, desto flere lodder får dit hold til den store lodtrækning om præmierne. Det koster 60 kr. pr. deltager at cykle med, og mange virksomheder betaler deltagergebyret for virksomhedens hold.

Vigtige datoer i VI CYKLER TIL ARBEJDE

  • 13. april:    Startevent på Torvet i Ringsted
  • 26. april:    Sidste frist for tilmelding
  • 1.-31. maj: VI CYKLER TIL ARBEJDE
  • 10. juni:     Frist for indtastning af holdets cykeldage

 

Sidst opdateret

28.03.2019