Du er her

Nu kan du lære at brænde igennem på sociale medier

Dato: 25. oktober 2019
Alle har en facebookprofil, og mange virksomheder bruger også sociale medier. Den 28. november kan du lære at skabe indhold, som brænder igennem.

Ringsted Erhverv og Erhvervshus Sjælland er gået sammen og er klar med eventet VideoTour2019 – Spark røv på de sociale medier.

Sociale medier er en fantastisk kanal til markedsføring. Lige meget om du er håndværksmester eller IT-komet. Men det kræver, at dit indhold sparker røv. Marie Vagn-Hansen er selv influencer og hjælper hver dag alt fra tøjbrands til bilforhand-lere med at komme ud på sociale medier med video. Og det virker. På fire timer hjælper hun også dig til helt konkret at komme videre.

Du får et indblik i, hvorvidt det er Facebook, Instagram, LinkedIn eller Youtube, du skal bruge din energi på. Og de vigtigste ting, der sikrer, at du kommer længere ud. Derudover får du arbejdet med en konkret idé til noget, du kan gøre, og du får videoværktøjerne serveret, så du kan eksekvere.

I anledning af Iværksætterugen er det er gratis at deltage i arrangementet, men der er begrænsede pladser, og det kræver forudgående tilmelding at deltage.

Læs mere om de forskellige events og tilmeld dig.

Spørgsmål kan rettes til erhvervskonsulent Ditte Mørck Lichinger Jessen fra Ringsted Erhverv på mail: dij@ringsted.dk eller telefon 41 77 02 75.

Sidst opdateret

25.10.2019