Du er her

Ny direktør for børne- og skoleområdet i Ringsted Kommune

Dato: 28. februar 2018
Gitte Løvgren bliver ny direktør for børne- og skoleområdet i Ringsted Kommune. Hun kommer fra en stilling som direktør i Odsherred Kommune, og hun begynder i Ringsted Kommune den 1. april.

Ringsted Kommune har ansat Gitte Løvgren som ny direktør for børne- og skoleområdet. 53-årige Gitte Løvgren kommer fra en stilling som direktør i Odsherred Kommune.

Borgmester Henrik Hvidesten ser frem til samarbejdet med den nye direktør.

”Gitte Løvgren har næsten tyve års erfaring fra børne- og ungeområdet, og gennem ansættelsesprocessen har hun vist, at hun har et indgående kendskab til området. I Ringsted Kommune skal hun blandt andet være med til fortsat at udvikle folkeskolen i samarbejde med medarbejdere og forældre, og hun skal være med til at styrke sagsbehandlingen på det specialiserede børneområde. Jeg glæder mig til at begynde samarbejdet med hende,” siger borgmester Henrik Hvidesten.

Gitte Løvgren glæder sig til de nye udfordringer i Ringsted Kommune.

”Jeg har store forventninger til Ringsted Kommune, og jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet med Byrådet, lederne, medarbejdere og borgere. Det bliver sjovt at være med til at fortsætte udviklingen af børne- og ungeområdet i Ringsted Kommune,” siger Gitte Løvgren.

Gitte Løvgren er oprindeligt uddannet socialrådgiver og har derudover læst Antropologi og har en master i Velfærd og Antropologi. Desuden har hun været bestyrelsesformand for bl.a. Vallekilde Højskole og Odsherred Kunstmuseum. Privat bor hun i Odsherred.

Gitte Løvgren begynder i Ringsted Kommune den 1. april.

Sidst opdateret

28.02.2018