Du er her

Ny direktør for det tekniske område i Ringsted Kommune

Dato: 29. august 2019
Mette Jeppesen er ny direktør for det tekniske område i Ringsted Kommune. Hun kommer fra en direktørstilling i Dragør Kommune og har første arbejdsdag i Ringsted den 1. oktober.

Ringsted Kommune har ansat en ny teknisk direktør fra den 1. oktober. Det bliver 49-årige Mette Jeppesen, der kommer fra en stilling som direktør for Plan og teknik samt Sundhed og Omsorg i Dragør Kommune.
Borgmester Henrik Hvidesten ser frem til samarbejdet med den nye direktør.

”Jeg er rigtig glad for, at vi nu får Mette til Ringsted Kommune. Hun har masser af erfaring fra andre kommuner, og hun kommer hertil direkte fra en lignende stilling. Det betyder, at hun har konkret erfaring med de opgaver, der står foran os i Ringsted. Hun kan træde direkte ind i stillingen og med det samme være med til at lægge en klar retning for vores arbejde på det tekniske område. Det er jeg sikker på, vi får stor glæde af for eksempel i den stadige udvikling af Ringsted by og i de 10 aktive landområder samt i den fortsatte udvikling af vores erhvervsliv,” siger borgmester Henrik Hvidesten.

Stillingen som direktør for det tekniske område blev ledig, da Ringsted Kommune og Tine Christiansen stoppede samarbejdet i april måned.

Mette Jeppesen glæder sig til at begynde arbejdet i Ringsted Kommune.

”Jeg ser Ringsted som en rigtig god udviklingskommune, hvor der er gang i mange spændende projekter. Der er blandt andet stor byggeaktivitet med flere spændende boligprojekter på vej, og første spadestik til Business Park Ringsted, Sjællands største nye erhvervsområde, er netop taget. Det glæder jeg mig til at være en del af, og jeg glæder mig til at lære kommunen rigtigt at kende og møde medarbejdere, borgere og erhvervsliv,” siger Mette Jeppesen.

Mette Jeppesen er uddannet cand.scient.soc. og har løbende videreuddannet sig med blandt andet flere lederkurser. Hun har mere end 20 års erfaring fra den kommunale verden, blandt andet som direktør i Dragør Kommune siden 2015. Privat bor hun i København.

Sidst opdateret

29.08.2019