Du er her

Ny leder af Børnenes Hus i Jystrup

Dato: 02. februar 2021
Dorte Frisdahl Sønderstrup er blevet den nye leder af Børnenes Hus i Jystrup, og hun tiltræder sin stilling d. 1. marts 2021.

Et enigt ansættelsesudvalg har valgt Dorte Frisdahl Sønderstrup som ny leder af Børnenes Hus i Jystrup. Dorte kommer fra en stilling som dagtilbudsleder af et af vores egne dagtilbud, Sneslev Landbørnehave.

Dorte har mange års erfaring med ledelse af dagtilbud, særligt mindre dagtilbud, hvor man som leder er i meget tæt samspil med alle børn, forældre og medarbejdere. Dorte er oprindeligt uddannet pædagog og har suppleret uddannelsen med en diplom i ledelse.

Børnecenterchefen Sune Thor Olsen siger:

”Jeg er meget glad for, at vi nu har ansat Dorte som leder i Børnenes Hus. Vi ved hvad Dorte står for og jeg er sikker på at Dorte og Børnenes Hus er det helt rigtige match. Dorte har en stærk udviklingsprofil, er fagligt stærk og er en dygtig personaleleder, der kan stå i spidsen for de mange spændende og komplekse opgaver, der venter i Jystrup ift. det stigende børnetal og den fortsatte udvikling af den pædagogiske praksis, samt samarbejdet med lokalområdet og de engagerede forældre. Jeg ser meget frem til at fortsætte det gode samarbejde med Dorte”.

Dorte Frisdahl Sønderstrup siger:

”Jeg ser frem til at starte som ny leder af Børnenes Hus i Jystrup. Et børnehus skønt placeret nær skov og natur, der giver plads til at udfolde sig som barn. Et sted hvor der er fokus på legen og hvor det er børnenes leg og ideer der sætter dagsordenen. Jeg håber, at kunne blive en værdig arvetager, efter den mange årige leder Hanne Petersen, og føre missionen videre om at skabe det gode børneliv. Jeg trives bedst med at være den nærværende leder, der er synlig for både personale, børn og forældre. Jeg mener, at de bedste beslutninger bliver taget i fællesskab i en refleksiv kultur, hvor vi taler hinanden gode. Der er mange spændende tiltag i gang på børneområdet i Ringsted kommune, som jeg fortsat ser frem til at være en del af. Jeg glæder mig til at lærer jer alle bedre at kende”.

Sidst opdateret

02.02.2021