Du er her

Ny leder af Idrætsbørnehuset Springfidusen

Dato: 23. oktober 2020
Helle Eva Saxtorph er blevet den nye leder af Idrætsbørnehuset Springfidusen. Hun kommer fra en stilling som dagtilbudsleder i Odsherred Kommune.

Helle Eva Saxtorph er blevet den nye leder af Idrætsbørnehuset Springfidusen. Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Helle Eva Saxtorph. Helle kommer fra en stilling som dagtilbudsleder i Odsherred Kommune.

Helle har lang erfaring med ledelse af dagtilbud, særligt forandringsledelse, og hun har ad flere omgange været med til at sammenlægge flere dagtilbud, med alt hvad det indebærer af spændende processer og udfordringer. Helle har været med til at idræts certificeret en af de første institutioner i 2004 og senere været med til at implementere pædagogisk idræt i Høje-Taastrup kommune.

Helle er oprindeligt uddannet pædagog og har suppleret uddannelsen med en diplom i ledelse og en Masterclass i psykologi. For at kvalificere sit arbejde med pædagogisk idræt yderligere har hun også taget en Bachelor i enkelfag i pædagogisk idræt.

Børnecenterchefen Sune Thor Olsen siger:

”Jeg er meget glad for, at Helle nu er ansat som leder i Springfidusen. Jeg kender Helle fra vores fælles tid i Odsherred og ved, at Helle er fagligt og ledelsesmæssigt meget stærk, og at hun har et stort fokus på og blik for børn og forældresamarbejde, samt det gode arbejdsmiljø for medarbejderne. Jeg ser meget frem til at genoptage det gode samarbejde med Helle”.

Helle Eva Saxtorph siger:

”Jeg glæder mig til at starte i Idrætsbørnehuset Springfidusen som er en institution med et meget højt faglig niveau. Jeg glæder mig til at være med til at understøtte det arbejde, der er i forvejen, og være med til at gøre deres ambitioner til virkelighed. Idrætsbørnehuset Springfidusen er en mindre institution end den jeg kommer fra, så jeg glæder mig til at kunne være en mere nærværende leder og komme tættere på kerneopgaven.  Jeg har brugt den først tid på at lære personale, børn og forældre at kende, og ser frem til et tæt samarbejde omkring vores fælles opgave, som er at give børnene den bedste mulighed for udvikling. Ringsted Kommune er en kommune, der satser politisk på børneområdet, og det ser jeg frem til at være en del af.

Privat bor Helle i Ringsted Kommune, og hun er begyndt i sin stilling i Idrætsbørnehuset Springfidusen.

Sidst opdateret

23.10.2020