Du er her

Ny leder af Sneslev Landbørnehus

Dato: 09. marts 2021
Brian Mathiassen er fra den 1. april ny leder af Sneslev Landbørnehus.

Brian Mathiassen er blevet den nye leder af Sneslev Landbørnehus, og han tiltræder stillingen pr d. 1. april 2021.

Et enigt ansættelsesudvalg har valgt Brian Mathiassen. Brian er oprindelig uddannet pædagog, har ledelseserfaring og en diplom i ledelse. Han arbejder pt som familiebehandler, og har derfor stor erfaring i arbejdet med børns følelsesmæssige udvikling og udvikling af individuelle pædagogiske indsatser, der har til formål at styrke det enkelte barns udvikling og trivsel.

Børnecenterchefen Sune Thor Olsen siger:

”Jeg er rigtig glad for, at vi nu har ansat Brian som leder i Sneslev Landbørnehus, og jeg er helt sikker på, at han er den helt rigtige leder Landbørnehuset. Brian har ledelseserfaring og mange års erfaring i arbejdet med børns udvikling gennem arbejdet som familiebehandler. Det er netop de mange års erfaring og de mange faglige indgangsvinkler til dette arbejde der gør Brian til en spændene leder på dagtilbudsområdet. Jeg ser meget frem til samarbejdet med Brian”.

Brian Mathiassen siger:

”Jeg glæder mig til at starte i Sneslev Landbørnehus. Glæder mig til at komme tilbage til ledelse og daginstitutionsområdet, efter fem år som familiebehandler. Jeg har tidligere gennem mange år, være institutionsleder på et stort fritidshjem. Sneslev Landbørnehus er en mindre institution, hvor jeg ser frem til, at kunne være en mere nærværende leder og til at komme helt tæt på kerneopgaven med nærvær og intimitet i barnets vigtigste dannelses år. Jeg glæder mig til at lære personalet, børnene og forældrene at kende og til at arbejde med børnenes læring, trivsel og udvikling, samt at være med til at videreføre landbørnehusets mange traditioner. Ringsted Kommune er en kommune, der satser på børneområdet og det ser jeg frem til at være en del af”.

Sidst opdateret

09.03.2021