Du er her

Opalen er flyttet midlertidigt til nye lokaler på Valdemarskolen

Dato: 15. april 2021
SFO 2 på Opalen, Anlægsvej 7, er flyttet til nye lokaler på skolen. Det skyldes, at der er fundet rotter i nogle af Opalens lokaler. Forældre har fået besked via Aula.

Onsdag den 14. april er børn og medarbejdere flyttet i nye, midlertidige lokaler på Valdemarskolen, fordi der er fundet rotter i deres normale lokaler på Opalen. Forældre til børn i Opalen har fået nærmere besked via Aula.

I sidste uge fandt Opalen tegn på rotter udenfor, og de tog med det samme kontakt til en rottefænger. Ringsted Kommunes Vej- og Ejendomscenter gik også med det samme i gang med relevante foranstaltninger. Sent tirsdag fandt medarbejdere i Opalen tegn på rotter i et ubrugt lokale.

Michael Frédéric Nielbo, leder af Opalen, siger:

”Vi har vuderet situationen og er onsdag gået i gang med at flytte børnene til nye lokaler på Valdemarskolen. Opalens børn kan fortsat være i SFO, ligesom vi fortsætter med at lave aktiviteter i hverdagen. Lige nu er vi i fuld gang med at gøre gamer-rum, kreative rum, samt andre pædagogiske værksteder klar, så vores hverdag kan fortsætte som normalt,” siger Michael Frédéric Nielbo og fortsætter:

”Vi har haft rottefænger på lige fra starten, og rottefængeren har sat fælder og gift op ud fra deres faglige vurdering af problemet nu og her. Ringsted Kommunes Vej- og Ejendomscenter er også i gang med at gennemgå bygningen for at se på, hvilke tiltag vi eventuelt skal sætte i gang for yderligere at sikre bygningen mod rotter.”

SFO´en er fortsat åbent blot i nye lokaler. Det er SFO 2, de ældste årgange i SFO’en, som har fået nye midlertidige lokaler.

Pt. er det uvist, hvor længe SFO 2 foregår i andre lokaler på Valdemarskolen. Forældre og børn får selvfølgelig direkte besked og holdes løbende orienteret. Forældre er også velkomne til at kontakte Opalens medarbejdere, hvis de har spørgsmål.

 

Sidst opdateret

15.04.2021