Du er her

Oplev Ringsted er din genvej til kulturoplevelser i Ringsted Kommune

Dato: 27. marts 2019
Med en ny fælles platform samles en lang række kulturoplevelser fra Ringsted Kommune, handelslivet og private turismeaktører.

Nu samles årets kulturelle arrangementer og events under paraplyen Oplev Ringsted. Ringsted Kommune, handelslivet og kulturinstitutionerne er gået sammen om at gøre det nemmere at finde de små og store begivenheder i kultur- og handelslivet i Ringsted Kommune.

I dag bruger aktørerne flere forskellige platforme til at nå deres publikum, men fremover kan publikum få et samlet overblik via Facebook-siden Oplev Ringsted. Det er Facebook-siden Sommer i Ringsted, der laves om til Oplev Ringsted fra onsdag den 27. marts. Følger du derfor allerede Sommer i Ringsted, behøver du ikke gøre noget for at følge Oplev Ringsted.

”I Ringsted kommune er der rigtig mange spændende aktiviteter året rundt for store og små, men der har ikke været ét fælles sted, hvor publikum har kunnet få et overblik. Det kan de nu med Oplev Ringsted,” siger Christian Molsing fra Event- & Turismesekretariatet i Ringsted Kommune.

Han har siddet med i en arbejdsgruppe sammen med repræsentanter fra Ringsted Outlet, Ringsted City, Ringsted Museum & Arkiv samt Ringsted Galleriet.

Ligesom i dag vil der fra maj måned først i hver måned være en annonce i Lokalbladet med den kommende måneds største aktiviteter. Publikum kan fortsat også holde sig opdateret via Visit Ringsted. Foreninger, institutioner og turismeaktører kan også fortsat selv melde deres egne arrangementer ind via Kultunaut, ligesom de kan i dag.

Oplev Ringsted går i luften den 27. marts, hvor Facebook-siden Sommer i Ringsted bliver til Oplev Ringsted. Den første Oplev Ringsted-annonce kommer i Lokalbladet i maj måned.  

Følg Oplev Ringsted på Facebook.

Fakta

Hos Oplev Ringsted kan du finde arrangementer og events fra:

  • Sommer i Ringsted, Jul i Ringsted, Ringsted Børnefestival
  • Kulturinstitutionerne
  • Ringsted Kommune (teater, sommersjov m.m.)
  • Forenings- og idrætsliv (større arrangementer)
  • Ringsted Outlet, RingStedet og Ringsted City
  • Turismenetværket i Ringsted
  • Øvrige private operatører (Ringsted Messen, Ringsted Festival, eksterne arrangører)

Sidst opdateret

27.03.2019