Du er her

Penge til ildsjæle i Ringsted og Benløse

Dato: 26. februar 2021
Kultur- og Fritidsudvalget godkendte tirsdag den 23. februar retningslinjer for en pulje til ildsjæle i Ringsted og Benløse.

En ny pulje skal støtte ildsjæle i Ringsted og Benløse-området. Formålet med puljen er tilskynde lokale aktører til at gennemføre aktiviteter og projekter, der styrker det lokale engagement og initiativ i Ringsted by og Benløse. Det kan for eksempel være aktiviteter og projekter med fokus på forskønnelse, udvikling og styrkelse af fællesskabet i et område. En af forudsætningerne for at modtage tilskud er at det der iværksættes kommer en bred kreds af borgere til gavn. 

Ansøgere kan være foreninger, herunder grundejerforeninger og beboerforeninger, samt interessefælleskaber i Ringsted by og Benløse området.

Daniel Nørhave, formand og Kultur- og Fritidsudvalget, siger:

”En vigtig del af Byrådets vision Midt i mulighederne er netop, at I Ringsted Kommune er der nærhed, medansvar, medbestemmelse og mangfoldighed. Vi vil gerne løfte i flok, udvikle sammen og involvere hinanden. Jeg håber, at den nye Ildsjælepulje vil hjælpe til at skabe nogle aktiviteter, der kan styrke fællesskabet eller udviklingen af lokalområder”, siger han og fortsætter:

”Jeg er spændt på at se, hvilke ideer ildsjæle i Ringsted og Benløse går rundt med. Er det en fælles aktivitet i et bestemt område, et byfornyelsesprojekt, et kulturelt arrangement eller noget helt fjerde? Jeg håber, at ideerne vil blomstre hos vores borgere, og jeg glæder mig også til at opleve de gode ideer ført ud i livet.”

Der er afsat 200.000 kr. til puljen, der løber i 2021. Ansøgningsfristen er den 1. maj.

Læs retningslinjer og find ansøgningsskema nederst på siden via dette link.

Sidst opdateret

01.03.2021