Du er her

Prisuddeling: Ringsted hylder lokale ildsjæle

Dato: 11. oktober 2017
Ringsted Kommune uddeler igen i år en handicappris, integrationspris, foreningslederpris og en frivilligpris. Der er nu åbnet for indstilling af kandidater.

Ringsted Kommune ønsker at hylde lokale ildsjæle, initiativer og frivilligt engagement blandt kommunens borgere og foreninger.

Derfor uddeler kommunen den 23. marts 2018 ved en gallaaften for frivillige og foreninger Ringsted Kommunes årlige handicappris, integrationspris, foreningslederpris og frivilligpris. Med hver af de fire priser følger 10.000 kr.

- Alle frivillige og lokale ildsjæle, som vælger at bruge deres egen tid på at hjælpe og glæde andre på forskellige måder, gør en kæmpe forskel for rigtig mange mennesker. Den indsats fortjener at blive anerkendt, og jeg håber derfor, at rigtig mange igen i år vil gribe muligheden for at indstille en person eller et projekt, som de gerne vil fremhæve, siger borgmester Henrik Hvidesten.

Hvem kan indstille?

Der er nu åbnet for indstillinger og alle – unge, ældre, pårørende, brugere og frivillige – kan, ligesom ansatte i Ringsted Kommune, foreslå, hvem der skal tildeles de fire priser. Ansatte i Ringsted Kommune kan dog ikke modtage prisen, som anerkendelse for deres lønnede arbejde for Ringsted Kommune.

For at komme i betragtning til prisen, skal man i indstillingen blandt andet forklare, hvordan og hvilken forskel og værdi indsatsen konkret skaber.

Send dit forslag

Hvis du vil indstille en frivillig, en forening eller et projekt til en af de fire priser, skal du udfylde den elektroniske indstillingsformular.

Her finder du formularen (nederst på siden).

Fristen for at indstille en kandidat er den 1. november 2017.

Prisuddeling

De fire priser uddeles fredag den 23. marts 2018 ved en gallaaften for frivillige og foreninger. 

Med hver af de fire priser følger 10.000 kr.

Sidst opdateret

12.10.2017