Du er her

Program for Sommersjov 2020

Dato: 12. maj 2020
Der er aktiviteter for store og små i programmet for Sommersjov 2020.

En underfundig sommer nærmer sig. Corona-virus har gjort sit til, at intet er som det plejer. Vi håber dog, at årets Sommersjov kan gennemføres lige præcis som vi har gjort det i mange år, dog med de forholdsregler som myndighederne kræver og forventer. Hold afstand, husk at vaske hænder, og et begrænset publikum til forestillinger og aktiviteter.

Sommeren betyder forhåbentlig også, at du får mulighed for at lave masser af sjove aktiviteter i ferien sammen med dine venner.

Som du og dine forældre kan se, er der tilbud til alle børn og unge fra 6 til 18 år – så der er noget for enhver alder og smag. Under hver aktivitet fremgår det hvilken aldersgruppe aktiviteten henvender sig til.

Læs programmet igennem, og tilmeld dig de aktiviteter som du godt vil deltage i, men tilmeld dig hurtigt, da der er begrænset antal pladser på mange af aktiviteterne.

Bemærk, at Ringsted Kommune og de øvrige arrangører af aktiviteter følger myndighedernes anbefalinger, hvorfor nogle aktiviteter løbende tilpasses gældende regler og anbefalinger.

PDF icon Program for Sommersjov 2020

Biblioteket har aflyst arrangementer

Grundet myndighedernes anbefalinger og krav i forbindelse med Covid19 er biblioteket desværre nødt til at aflyse en del af sine planlagte sommerferieaktiviteter for børn.

De eneste aktiviteter, der fortsat gennemføres, er Sommerbogen, hvor børn låner en bog og herefter anmelder bogen hjemmefra, og Lasergame der afholdes udendørs.

Sidst opdateret

11.06.2020