Du er her

Rejsegilde hos Benløsegårdens SFO

Dato: 28. oktober 2021
Den 27. oktober blev der afholdt rejsegilde for den nye hovedbygning til SFO’en Benløsegården. SFO’ens børn og personale var værter ved arrangementet.

Benløsegårdens SFO skal have ny hovedbygning, og den 27. oktober blev en milepæl nået, da der blev afholdt rejsegilde for projektet. Der var hyggelig gård-stemning og bygningens kommende brugere, SFO’ens børn og personale, var værter og bød på grillede pølser over bål.

Benløsegårdens SFO ligger på en gammel gård med hovedbygning, staldlænger, værksted, boldhal, samt en masse plads uden om og en masse dyr.

Benløsegårdens SFO skal have ny hovedbygning for at øge tilgængeligheden for børn med forskellige handicaps og samtidig fastholde det nuværende pædagogiske tilbud med dyrehold.

Ved arrangementet var der blandt andet tale af borgmester Henrik Hvidesten. I sin tale takkede han alle de rådgivere og håndværkere, der har været en del af projektet indtil nu, blandt andet ARKIPLUS A/S og Tømrerfirmaet Jens Christensen. Han takkede også alle de håndværkere, der har haft deres daglige gang på Benløsegårdens SFO de seneste måneder. Han sagde blandt andet:

”I Ringsted arbejder vi for at kunne tilbyde vores børn og unge de bedst mulige rammer for at kunne trives, udvikle sig og lære. Og det kan fastholdes i den nye bygning, hvor der både bliver gode fælles rum, men også mindre rum til fordybelse. Udenfor kommer der et stort overdækket område, så det også er muligt at opholde sige ude i regnvejr. Det bliver også et hus hvor tilgængelighed er sat øverst på dagsordenen, og alle kan komme rundt. Det har været spændende at følge den første del af byggeprocessen, og jeg glæder mig til at følge næste etape efter i dag. Jeg vil gerne rette en tak til alle rådgivere og håndværkere, som har sørget for, at vi kan holde rejsegilde i dag, og at vi i det nye år kan blive mødt af glade børn, som går på opdagelse i deres nye hus”.  

Den nye hovedbygning til Benløsegårdens SFO forventes færdig i 2. kvartal 2022. Når den nye bygning står færdig i 2022 vil børn og personale kunne boltre sig på de 380 m2 i den nye bygning med tilhørende udenomsarealer.
 

Sidst opdateret

09.11.2021