Du er her

REMONDIS overtager affaldsafhentning i Ringsted Kommune

Dato: 05. oktober 2018
Ringsted Kommune skifter vognmand til indsamling af affald fra mandag den 15. oktober. Det er affalds- og miljøvirksomheden REMONDIS, der overtager kørslen.

Fra den 15. oktober bliver det biler fra vognmandsfirmaet M. Larsen A/S, der er en del af REMONDIS, der kommer til at ses i bybilledet. REMONDIS overtager kørslen fra RenoNorden, der har haft kørslen de seneste 4 år.

Centerchef i Teknik- og Miljøcentret i Ringsted Kommune, Jeanne Breinholdt Skelmose, siger:

”Vi ser frem til at samarbejde med REMONDIS om den nye affaldsordning. I den nye kontrakt har vi blandt andet fået fokus på bedre service i boligselskaberne med mulighed for nedgravede løsninger, og vi indfører et nyt system til styring af affaldskørslen. Det vil give et bedre overblik over affaldsindsamlingen både hos os og hos REMONDIS. På længere sigt er det meningen, at borgerne kan indberette glemte tømninger og op- og nednormeringer i det samme system,” siger hun.

Borgerne vil formentlig kunne benytte det nye system i første halvdel af 2019.

Ringsted Kommune har haft renovationsordningen i EU-udbud i 2017, og REMONDIS vandt udbuddet. Virksomheden indsamler affald i mange andre kommuner på Sjælland.

”Vi glæder os til at hente affald fra borgerne i Ringsted Kommune. Vi håber, at overgangen for borgerne bliver så gnidningsfri som muligt. Vi har overtaget nogle skraldemænd fra RenoNorden, og de kender ruterne i Ringsted Kommune. Men der vil også være skraldemænd, som er nye og derfor skal have en chance for at finde ud af, hvor containerne står”, siger adm. direktør Peter Thorn fra REMONDIS.

REMONDIS har bestilt helt nye hvide skraldebiler, som forventes at komme på gaden om et par måneder. 

Sidst opdateret

05.10.2018