Du er her

Ringsted Erhvervsforum inviterer til Torsdagsbrunch

Dato: 20. februar 2018
Torsdag den 8. marts 2018 kl. 8.00 – 9.00 er det Telia i Ringsted, som byder det lokale erhvervsliv på en morgenbrunch på adressen: Frejasvej 1 i Ringsted.

I juni 2017 åbnede Telia et nyt kundekontaktcenter i Ringsted, som efterhånden beskæftiger 120 medarbejdere, hvoraf mange er rekrutteret fra lokalområdet.

Telia i Danmark er en del af svensk-finske Telia Company, som er et af de største teleselskaber i Norden. I Danmark beskæftiger Telia omkring 1000 medarbejdere, og har 1,6 millioner kunder. Kundekontaktcentret yder support til Telias kunder – primært i tidsrummet kl. 9-17.
 
Kom og hør kundeservicedirektør Henrik Larsen fortælle om, hvorfor kundekontaktcentret blev placeret i Ringsted. Få indblik i de erfaringer, som Telia har gjort sig indtil videre, samt hvilke planer, der ligger i støbeskeen.  

Tilmelding på www.ringsted.nemtilmeld.dk.

På en torsdagsbrunch fortæller en virksomhed sin historie og giver et indblik i både udfordringer og succeser. Formålet er at give deltagerne ny inspiration i forhold til virksomhedsdrift og vækst samtidig med, at Erhvervsforums medlemmer får et øget kendskab til hinanden.

Arrangementet er åbent for alle Ringsteds virksomheder. På den måde er det også muligt for virksomheder, der ikke er medlemmer af Ringsted Erhvervsforum at snuse til foreningens arbejde.

For flere oplysninger kontakt.: Erhvervskonsulent Lisbeth Eichen, tlf.: 40 64 73 40, mail: lei@ringsted.dk.

Sidst opdateret

20.02.2018