Du er her

Ringsted Erhvervsforum inviterer til Torsdagsbrunch

Dato: 17. april 2018
Torsdag den 3. maj 2018 kl. 8.00 – 9.00 er det Ringsted Outlet, som byder det lokale erhvervsliv på en morgenbrunch på adressen: Café The Burger, Ringsted Outlet, Klosterparks Allé i Ringsted.

Ringsted Outlet er Danmarks første og eneste outletby fordelt på 12.000 kvadratmeter med 48 mærkevareoutlets og 2 restauranter. Butikkerne drives af de enkelte mærkevareproducenter, som sælger deres overskydende varelagre fra tidligere sæsoner direkte til forbrugerne med en besparelse på op til 70 % i forhold til den traditionelle detailhandel.

I år har outlettet 10 års jubilæum, og for fjerde år i træk tjener outlettet penge efter en svær opstart med store milliontab. I 2008 var der kun omkring 400.000 besøgende, men i 2017 tiltrak outletbyen over 1,8 millioner besøgende.

Kom og hør Center Manager Jeanette Jussing Amdal fortælle om den udvikling, som Ringsted Outlet har været igennem de seneste 10 år. Få indblik i, hvordan de gennem et stærkt samarbejde knækkede koden til succes, og hør lidt om de planer, der ligger i støbeskeen.    

Tilmeld dig her.

På en torsdagsbrunch fortæller en virksomhed sin historie og giver et indblik i både udfordringer og succeser. Formålet er at give deltagerne ny inspiration i forhold til virksomhedsdrift og vækst samtidig med, at Erhvervsforums medlemmer får et øget kendskab til hinanden. Arrangementet er åbent for alle Ringsteds virksomheder. På den måde er det også muligt for virksomheder, der ikke er medlemmer af Ringsted Erhvervsforum at snuse til foreningens arbejde.

Sidst opdateret

17.04.2018