Du er her

Ringsted Kommune ansætter ny direktør for det sociale område

Dato: 29. august 2019
Fra den 1. oktober er Kasper Sonne ny direktør for det sociale område i Ringsted Kommune. Han kommer fra en stilling som direktør i Stevns Kommune.

Det bliver 46-årige Kasper Sonne, der bliver ny direktør for det sociale område i Ringsted Kommune. Han kommer fra en stilling som direktør i Stevns Kommune, hvor han har haft direktøransvar for velfærdsområderne Arbejdsmarked, Børn & Læring samt Sundhed & Omsorg. Han har første arbejdsdag i Ringsted Kommune den 1. oktober.

Borgmester Henrik Hvidesten ser frem til at få Kasper Sonne til Ringsted Kommune.

”Kasper har konkret erfaring som direktør med ansvar for de områder, han også skal sidde med her i Ringsted Kommune. Derudover har han bred erfaring fra det kommunale område, og han har arbejdet intenst med de velfærdsområder, der er en del af kernen i en kommune. Derfor er jeg helt tryg ved, at han fra dag ét kan være med til at bidrage til arbejdet i Ringsted Kommune, for eksempel med de opgaver, vi står over for på ungeområdet,” siger borgmester Henrik Hvidesten.

Stillingen som direktør i Ringsted Kommune blev ledig, da Andreas Jegstrups kontrakt udløb med udgangen af juli.

Kasper Sonne glæder sig også til at begynde arbejdet i Ringsted Kommune.

”Ringsted Kommune er en kommune i en god udvikling. Den har en unik geografisk beliggenhed, der er en støt befolkningstilvækst og et sundt erhvervsliv. Så jeg glæder mig rigtigt meget til at begynde arbejdet, og der er nogle spændende opgaver foran os. Vi står blandt andet med en opgave om at få dækket det stigende behov for ældre- og plejeboliger og på ungeområdet skal vi arbejde på at få endnu flere unge i job og uddannelse,” siger Kasper Sonne.

Kasper Sonne er uddannet cand.polit. og har en Master i Offentlig Administration. Han har knap 20 års erfaring fra den kommunale verden og ledererfaring fra flere kommuner, aktuelt som direktør for velfærdsområderne i Stevns Kommune. Privat bor han i Herfølge med sin hustru og tre børn.

Sidst opdateret

29.08.2019