Du er her

Ringsted Kommune er nu på Facebook

Dato: 19. januar 2016
Ringsted Kommune er nu klar med en Facebook-side for at styrke dialogen med borgere, virksomheder og omverdenen generelt.

Hvis du gerne vil have nem adgang til aktuelle serviceinformationer og mulighed for at følge med i, hvad der sker af stort og småt i kommunen, så er der nu en ny mulighed. Ringsted Kommune har nemlig offentliggjort en officiel Facebook-side og dermed slutter kommunen sig til de omkring 70 øvrige kommuner, som allerede er aktive på det sociale medie.

- For mange borgere er Facebook blevet en helt naturlig del af hverdagen. Derfor synes vi også, det er naturligt, at vi er til stede. Med vores entré på Facebook vil vi styrke vores dialog med og information til omverdenen samt give borgerne en nem og hurtig adgang til kommunen, siger borgmester Henrik Hvidesten.

Hvis du har lyst til at følge med på Ringsted Kommunes Facebook-side, skal du gå ind på Facebook og søge på ”Ringsted Kommune” eller bruge linket: www.facebook.com/BorgerRingsted.

Her kan du ”synes godt om” siden, hvorefter Ringsted Kommunes opdateringer vil blive vist i din nyhedsstrøm.

Ringsted Kommune vil blandt andet poste aktuelle nyheder, arrangementer, servicemeddelelser samt information om politiske beslutninger på den nye Facebook-side.

Fakta:

  • Ringsted Kommune har den 18. januar offentliggjort sin side med navnet ”Ringsted Kommune”.
  • Facebook bliver et supplement til de kommunikationskanaler, som Ringsted Kommune allerede bruger - som hjemmeside og den lokale presse.
  • Ca. 70 danske kommuner har p.t. en officiel Facebook-side.

Sidst opdateret

30.08.2017