Du er her

Ringsted Kommune hylder de frivillige

Dato: 12. marts 2019
Det er blevet en fast tradition, at Ringsted Kommune inviterer det frivillige foreningsliv til gallafest, hvor det frivillige liv hyldes med taler, prisuddelinger og underholdning.

For fjerde år i træk hyldes de frivillige og Ringsted Kommunes foreninger ved Foreningernes Gallaaften. Det sker fredag den 15. marts med en underholdende aften i Ringsted Kongrescenter, hvor over 300 inviterede kan gå op ad den røde løber. Til aftenen er det repræsentanter for spejdere, idrætsfolk, lokalråd, sociale foreninger og kommunens råd og nævn, der mødes til god mad og underholdning.

Værten til Foreningernes Gallaften er borgmester Henrik Hvidesten.

”Foreningernes Gallaaften er blevet en dejlig fast tradition. De frivillige betyder utrolig meget for rigtig mange menneskers hverdag og for udviklingen af vores lokalsamfund. Derfor synes jeg, at vi skylder de mange frivillige en stor tak, fordi de har valgt at bruge deres fritid til gavn for andre og dermed også for hele Ringsted Kommune,” siger borgmester Henrik Hvidesten.

Ringsted Kommune uddeler hvert år fire priser – handicapprisen, integrationsprisen, foreningslederprisen og frivilligprisen, der inden for hver deres område har gjort en ekstraordinær indsats. Priserne uddeles på Foreningernes Gallaaften.

Også Trelleborgfondens kulturpris og Trelleborgfondens idrætspris uddeles på gallaaftenen, ligesom idrættens medaljevindere fra det forgangne år hædres.

”I Ringsted Kommune bryster vi os af, at vi er midt i mulighederne. Det har de mange frivillige en kæmpe andel i. Så jeg glæder mig til en festlig aften sammen med de mange frivillige, og jeg glæder mig til at hylde de mennesker, som er med til at skabe mange flere muligheder for en masse borgere i Ringsted Kommune,” siger borgmester Henrik Hvidesten.

Sidst opdateret

12.03.2019