Du er her

Ringsted Kommune og Idræts- og Kulturakademi Ringsted forlænger samarbejdet

Dato: 10. december 2019
Ringsted Kommune har indgået en fornyet driftsaftale med Idræts- og Kulturakademi Ringsted for de næste tre år. Den nye aftale løber til den 1. juli 2023.

Individuel træning, fysisk træning, kostvejledning, fysioterapi og botilbud – alt sammen planlagt i sammenhæng med de unges skole og uddannelse. Det er grundtankerne bag IKA Ringsted, hvor 25 elever lige nu er tilknyttet en række forskellige programmer, der skal understøtte de unge i et udvikle deres idrætstalent mest muligt.

Og det samarbejde mellem Ringsted Kommune og Idræts- og Kulturakademi Ringsted (IKA Ringsted) fortsætter fremover. Tirsdag underskrev borgmesteren Henrik Hvidesten og direktør for IKA Ringsted Flemming Pedersen en fornyet driftsaftale, der gælder frem til den 1. juli 2023. De to parter har i dag en driftsaftale, og den nye aftale er en fortsættelse af den eksisterende.

Borgmester Henrik Hvidesten ser driftsaftalen med IKA som en positiv ting for eliteidrætsmiljøet i Ringsted Kommune.

”Jeg er rigtig glad for, at vi i Ringsted Kommune kan sige, at vi har et tilbud som IKA Ringsted. De er lykkedes med at skabe et rigtigt godt tilbud til unge idrætsudøvere, der kan og vil noget ekstra med deres idræt. Med driftsaftalen her er jeg sikker på, at vi fortsat kan være med til at skabe nogle gode rammer for eliteidrætsmiljøet i Ringsted Kommune,” siger borgmester Henrik Hvidesten.

Flemming Pedersen, direktør for IKA Ringsted, siger:

”For IKA Ringsted er det naturligt at samarbejde med Ringsted Kommune, og vi glæder os over, at vi fortsat kan have en driftsaftale med Ringsted Kommune, der er med til at give nogle gode rammer for unge eliteidrætsudøvere. Jeg ser også frem til, at vi kan udvikle akademiet og blandet andet arbejder vi på at udvide samarbejdet med de lokale basket- og floorball-klubber,” siger direktør Flemming Pedersen.
Ringsted Kommune støtter med driftsaftalen IKA Ringsted med 406.000 kroner, og kommunen afholder udgifter til drift af IKA Ringsteds lokaler på Østre Parkvej.

Sidst opdateret

12.12.2019