Du er her

Ringsted Sport Center modtager mange idéer til udvikling af sit udeareal

Dato: 29. januar 2021
På 14 dage har Ringsted Sport Center modtaget 25 idéer til udvikling af sine udearealer i fremtiden. Idéerne spænder bredt, og projektet er dermed kommet godt fra start.

Udendørsfaciliteterne ved Ringsted Sport Center står over for at skulle nytænkes, og onsdag den 20. januar blev idéudviklingen sat i gang med et online kick-off-møde for alle interesserede. Deltagelsen vidnede om stor interesse for at bidrage, og efterfølgende har Ringsted Sport Center og DGI dagligt modtaget flere idéer til projektet.

Det er en del af de politiske visioner for projektet, at udviklingen af området skal resultere i et varieret tilbud, der blandt andet har plads til det sunde, det skæve, det sjove og det sublime. Ifølge DGI spænder idéerne, de har modtaget indtil nu, bredt, og det er et godt udgangspunkt for den kommende udviklingsplan, de skal udarbejde.

Idéerne omfatter fx udendørs svømmebassin, pumptracks, skaterområde, et mindre skovområde med sti, løberuter, pannabaner, beachbaner til håndbold og volleyball, bålsted, pavillon til dans, forhindringsbaner, squashbaner, floorballbaner, multibaner og et kombineret legeplads- og træningsområde.

Ringsted Sport Center og DGI vil gerne modtage mange flere idéer, da det giver det bedst mulige udgangspunkt for arbejdet med udviklingsplanen. Der er åbent for indsendelse af idéer og input fra alle interesserede i alle aldre i Ringsted og omegn frem til slutningen af februar. Du kan indsende din idé via en formular, som du finder på www.ringsted.dk/rsc. Her kan du læse mere om projektet, finde et oversigtskort over det område, der skal udvikles, samt inspiration fra og fakta om udendørsfaciliteter rundet omkring i Danmark.

Få hjælp til at udvikle din idé

Har du allerede en idé, du gerne vil gå mere i dybden med, står DGI klar til at sparre med dig. Det betyder, at du kan få hjælp til at beskrive din idé hele vejen rundt og understøtte den med fakta, så du kan få kvalificeret den yderligere. Hvis du ønsker sparring, kan du kontakte DGI-konsulent Marianne Høyer på marianne.hoeyer@dgi.dk.

Projektet kort fortalt

Udendørsfaciliteterne ved Ringsted Sport Center står over for at skulle gentænkes. I dag er der fodboldspillere, skatere, løbere og mange flere på området. Det skal der også være i fremtiden, men måske skal der også være mulighed for andre aktiviteter. Arbejdet med at udforme udviklingsplanen for området er i gang – og du kan være med til byde ind med idéer til, hvordan vi får skabt de allerbedste rammer for liv og aktivitet omkring Ringsted Sport Center.
 

Sidst opdateret

27.04.2021