Du er her

Ringsted Svømmeland genåbner den 20. juli

Dato: 16. juli 2020
Fra den 20. juli er Ringsted Svømmeland klar til at genåbne for offentligheden.

Sommervejret lader vente på sig, og det er længe siden, der har været muligt at tage 20 baner crawl for at holde formen ved lige. Men fra den 20. juli vil det igen være muligt at fortsætte triatlontræningen og tage børnene med på badetur – også selvom sommervejret svigter. Ringsted Svømmeland åbner nemlig igen for offentligheden efter corona-nedlukning og renovering af omklædningsrum. Dame-saunaen er dog stadig under renovering og derfor lukket i den kommende periode.

Vær tålmodig og hold afstand

Selvom Ringsted Svømmeland åbner igen, er alt alligevel ikke helt, som det plejer at være. Det er stadig vigtigt, at vi passer på hinanden og tager vores forholdsregler hver især for at hindre smitte med Corona-virus. Derfor indfører Ringsted Svømmeland nogle nye retningslinjer, der gælder fra åbningen den 20. juli. Det kan bl.a. betyde, at der kan opstå ventetid ved f.eks. billetsalg, omklædning og herre-sauna.

Leder af Ringsted Sport Center Christian Abildgaard håber derfor på god tålmodighed fra kunderne. Han siger:

”Vi glæder os til, at vi igen kan fylde Svømmeland med glade børn og voksne. Men det er samtidig vigtigt, at kunderne er opmærksomme på, at udvise tålmodighed og i øvrigt følge de retningslinjer, der er, så vi sammen kan sikre, at genåbningen bliver så smidig som mulig. Vi kan f.eks. undgå, at der opstår flaskehalse, hvis kunderne vælger at komme på forskellige tidspunkter i løbet af dagen og ikke nødvendigvis fra om morgenen. Vi har derfor valgt at udvide åbningstiderne henover sommeren for netop at sikre, at badegæsterne har bedre mulighed for at fordele besøgene henover dagen”.

Nye retningslinjer og anbefalinger i Ringsted Svømmeland gældende fra 20. juli er:

 • Der indføres i en periode tidsbegrænsning på 1,5 time pr. besøg. Gæsterne bliver tildelt armbånd i forskellige farver, og der foretages løbende opkald via svømmelandets højtaleranlæg.
 • Svømmeland opfordrer til, at besøg fordeles over dagen. Fra 20. juli til 9. august vil der være udvidede åbningstider:
  • Man-, ons- og torsdag: 10.00-18.00
  • Tirs- og fredag: 10.00-21.00
  • Lør- og søndag: 10.00-16.00
 • Ringsted Svømmeland vil have ekstra personale til at vejlede gæsterne, og der vil være ekstra fokus på rengøring og hygiejne samt adgang til håndsprit.
 • Antallet af besøgende vil blive reguleret i forhold til myndighedernes udmeldinger om forsamlingstæthed og de begrænsninger der er i forbindelse med renovering af omklædningsfaciliteter.
 • Vær tålmodig, vis hensyn og pas på hinanden.

Sidst opdateret

16.07.2020