Du er her

Ringsted Svømmeland har udvidede åbningstider i efterårsferien og i weekender

Dato: 01. oktober 2020
Der er fortsat åbnet i Ringsted Svømmeland, der følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Det betyder blandt andet, at der kan forekomme ventetid særligt om formiddagen i weekender og ferier.

Særligt om formiddagen er der travlt i Ringsted Svømmeland, og da svømmehallen overholder sundhedsmyndighedernes anbefalinger for at undgå smittespredning, så er nogle ting lidt anderledes.

Der er blandt andet indført en begrænsning på, hvor mange mennesker der må være i Ringsted Svømmeland af gangen. Det kan betyde, at der vil være ventetid for at komme ind, særligt om formiddagen kl. 10-12 i weekender og i skolernes ferier. Senere på dagen er der ofte bedre plads, og dermed ingen ventetid.

Kim Hansen, halinspektør i Ringsted Svømmeland, siger:

”Ringsted Svømmeland er åbent, men vi vil selvfølgelig altid overholde sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer. Derfor vil der for vores gæster være nogle ting, som er anderledes end normalt. Vi har stor fokus på ekstra rengøring, at vi kan holde afstand og der er adgang til håndsprit,” siger Kim Hansen og fortsætter: 

”Det er nemlig stadig vigtigt, at vi passer på hinanden og tager vores forholdsregler hver især for at hindre smitte med ny corona-virus. Derfor har Ringsted Svømmeland indført nye retningslinjer, der blandt andet kan betyde, at der kan opstå ventetid ved billetsalg, omklædning og herre-sauna. Vi opfordrer til, at gæster i weekender og skoleferier kommer efter kl. 12.00, hvor vi typisk har bedre plads, og at alle er tålmodige, viser hensyn, holder afstand og passer på hinanden.”

Loft på antal gæster

På grund af restriktioner i forbindelse med at begrænse smittespredning kan Ringsted Svømmeland have maksimalt 50 personer i undervisnings-/legebassinet, 50 personer i 25-meter bassinet og 35 personer i varmvandssalen. Ringsted Svømmeland har også i en periode indført tidsbegrænsning på 1,5 time pr. besøg. Gæster bliver tildelt armbånd i forskellige farver, og der foretages løbende opkald via svømmelandets højtaleranlæg.

I forbindelse med efterårsferien vil Ringsted Svømmeland opsætte et særligt ventetelt, så ventende gæster kan ankomme til svømmehallen i trygge rammer med kaffe til de voksne, saft til børnene og TV med underholdning.

Sidst opdateret

01.10.2020