Du er her

Ringsteds nye erhvervsområde hedder Business Park Ringsted

Dato: 09. april 2019
Det nye erhvervsområde på 1,36 mio. m2 i Ringsted Kommune kommer til at hedde Business Park Ringsted. De tre vindere i navnekonkurrencen har fået direkte besked.

Business Park Ringsted. Det er navnet på det nye store erhvervsområde, som Ringsted Kommune er i gang med at udvikle ved den nuværende Jordemodervej. Området er en del af Greater Copenhagen, og derfor bliver erhvervsområdet promoveret som Business Park Ringsted – part of Greater Copenhagen.

Erhvervsområdet er på 136ha eller 1,36 mio. m2, og det er Sjællands største nye erhvervsområde.

Byrådet i Ringsted Kommune har vedtaget navnet, efter at et dommerpanel har vurderet de 115 forslag, der har været en del af navnekonkurrencen. Alle har kunnet stille forslag til erhvervsområdets nye navn, men navnet skulle leve op til tre betingelser, bl.a. at navnet skal kunne fungere på engelsk.

De tre vindere er fundet ved lodtrækning blandt alle de indkomne forslag. De tre har vundet et gavekort til Ringsted City, og de har fået direkte besked.

I alt har 55 personer afgivet 115 forslag.

Dommerpanelet bestod af Lene Stengade, direktør i PBI, som ejer Kærup Erhvervspark og grundejer på en del af det kommende erhvervsområde, Jeannette Amdal fra Ringsted Erhvervsforum samt to repræsentanter fra Ringsted Kommune.

Læs mere om Business Park Ringsted.

Fakta

  • Business Park Ringsted er Sjællands største nye erhvervsområde
  • Ringsted Kommune er i gang med at byggemodne området, og til sommer begynder anlæggelsen af veje mv.
  • Forventningen er, at de første virksomheder kan flytte ind i 2021.
  • Området er særligt interessant for større danske logistik-, transport-og produktionsvirksomheder.

Sidst opdateret

16.08.2019