Du er her

Rottetilsyn på tilsynspligtige ejendomme

Dato: 24. september 2021
Tilsynspligtige ejedomme i Ringsted Kommune får udført rottetilsyn fra start oktober til slut december 2021. Ønsker du som grundejer at være tilstede ved tilsynet kan du kontakte Ringsted Kommune.

Ringsted Kommunes rottebekæmper fra Kiltin vil i den kommende tid – oktober til december 2021 – komme på det årlige lovpligtige tilsyn på tilsynspligtige ejendomme i kommunen.

Ønsker du som grundejer at være tilstede ved tilsynet, er du velkommen til at kontakte Ringsted Kommune ved at sende en mail til teknikogmiljo@ringsted.dk – marker mail med overskriften ”lovpligtigt rottetilsyn” – husk at anføre navn, adresse og kontakt telefonnr. – så vil du blive kontaktet af en bekæmper fra Kiltin. Mail skal være modtaget senest fredag den. 8. oktober kl. 12, hvis du vil være sikker på at kunne nå at lave en aftale.

Derefter er det selvfølgelig stadig muligt at sende en mail for en aftale – hvis bekæmper ikke allerede har været på tilsyn på pågældende ejendom.

Dette er kun til aftale i forbindelse med det lovpligtige tilsyn.

Alle andre henvendelser vedr. rotter skal ske via Ringsted Kommunes hjemmeside, hvor der findes link til at anmelde rotter.

Læs mere om rotter og rottebekæmpelse.

Sidst opdateret

24.09.2021