Du er her

Sommer i Ringsted 2018

Dato: 28. juni 2018
Sommeren i Ringsted er ikke slut endnu, og derfor er der stadig mange sommerglade aktiviteter på programmet hen over sommeren.

Naturens Dag, MC Familiedag, Ringsted Festival, Sommerjazz, Ringsted Stafet, Middelalderfestival og ikke mindst Ringsted Natten – der er stadig masser at opleve som en del af 'Sommer i Ringsted'. Dertil kommer den populære børneunderholdning i Klosterhaven om onsdagen, hvor børnene kan grine i flok til Cirkus 3, Nicklas Berg – Magic, Sine og Frække Rikke og Ann & aberne.

De populære bagagerumsmarkeder finder du også flere gange i løbet af sommeren på plænen foran Sct. Bendts Kirke. Her kan alle sælge ud af tøj, ting og sager, de ikke bruger, så man kan både tjene en skilling og gøre adskillige gode fund.

PDF icon Se programmet for 'Sommer i Ringsted' her.

Om Sommer i Ringsted

Den første 'Sommer i Ringsted' blev afviklet i 2007 og hvert år er der siden koblet flere arrangører til. År 2015 udmærkede sig ved en sporvognskavalkade, idet Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm fejrede 50 års jubilæum. Ringsted fik samtidig sin egen MiniSporvogn. Desuden blev det tætpakkede sommerprogram tilføjet to lækre markeder med udenlandske delikatesser samt gadeteater i bymidten.

Sommer i Ringsted har som mål at fastholde og udvikle Ringsted som en af de førende handels- og oplevelsesbyer i Region Sjælland.

Samarbejdspartnerne ønsker at gøre det attraktivt for kommunens egne borgere at opleve og handle i Ringsted, ligesom de ønsker at tiltrække nye indbyggere og erhverv samt turister til kommunen.

Sidst opdateret

28.06.2018